Стрілки, помада, кроси: Лідія Таран показала, у якому вигляді її 16-річна донька ходить до школи у Франції

Після 2.5 місяців, проведених в Україні, Лідія Таран з донькою вирішили, що їм комфортніше у Франції. Там дівчина не лише бере найкраще від життя, але й навчається у дуже престижному закладі.

Лідія Таран ніколи не була прихильницею активного висвітлення власного життя в соціальних мережах. А виїхавши з України декілька років тому, екстелеведуча стала ще рідше публікувати світлини. Такого ж підходу дотримується її 16-річна донька Василина. В акаунті дівчинки дуже мало дописів, але вона періодично з’являється в постах своїх друзів. Так сталося і цього літа.

Таран разом з донькою на декілька місяців поверталася до України. Тут Василина зустрілася з друзями, побувала в походах, які вона просто обожнює. Але зрештою зіркова родина вирішила повернутися до європейського життя. Лілія опублікувала новий пост, де показала Василину в її перший навчальний день у французькій школі. Можна відзначити, що попри 16-річний вік дочка Лідії вирізняється своєю дорослістю. І мова не тільки про зовнішність, а також про характер.

Ексведуча зазначає, що майже одразу, як вони прийшли до ліцею, Василина відправила маму додому. Таран пожартувала, що донька їй “не дала навіть сльозу пустити”. Але підписниці Лідії зазначили, що вона принаймні змогла зробити фото, бо декого відправляли додому навіть без цифрової згадки. До слова, на світлині можна помітити, що Василина стає все більш схожою на маму, хоча в дитинстві дівчинка була майже копією батька та ведучого Андрія Доманського.

Окремо Таран зазначила, що хоча Василина і почала навчання у французькій школі, вона не відмовлялася від української освіти. Щоправда, її доводиться здобувати дистанційно, а очно дівчинка буде відвідувати виключно ліцей у Франції. Про те, чи планує колись донька жити в Україні, Лідія не говорить. Ймовірно, з подальшою долею Василина визначиться пізніше.

Схожі статті