Гордєєв вже в очікуванні: зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс показала, яка жінка зробила Єгора щасливим

Ззірка "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс показала, яка жінка зробила Єгора Гордєєва щасливим. Увесь цей час вона була поруч, і точно знала, що йому потрібно.

Поговорюють уже, що шлях до серця чоловіка прокладається через шлунок. Валентина Хамайко вже давно щаслива у шлюбі з бізнесменом Андрієм Оністратом. Пара виховує трьох дітей, а також зараз робить великий внесок у життя України, адже Андрій на даний момент її захищає.

Валентина зі спадкоємцями чекає на коханого вдома, а також працює на телебаченні. Зірку прибрали зі слоту на вихідних, однак, вона стала з’являтися на екрані в будні.

І це дало вельми неочікувані плоди. Наприклад, Єгор Гордєєв має можливість насолодитися кулінарними талантами своєї колеги, так би мовити не відходячи від камери. Виявляється, ведуча дуже добре готує, а Єгор вміє цінувати подібні таланти.

Неля Шовкопляс показала, яка жінка ощасливила Гордєєва

Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв висловився про поведінку людей і життя Алена Делона
Ведуча “Сніданку з 1+1” Шовкопляс показала, яка жінка ощасливила Гордєєва

Так, нещодавно у Нелі Шовкопляс на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився вельми цікавий відеоролик, на якому вона показує, як її колега з нетерпінням чекає, коли Валентина зробить свою страву та подасть її на стіл.

“Коли бачу себе серйозно аж самій страшно. Бідні мої діти коли я в гніві”, – прокоментувала свій вигляд Валентина.

Ведуча “Сніданку з 1+1” Шовкопляс показала, яка жінка ощасливила Гордєєва

Тим часом Неля Шовкопляс здебільшого сконцентрувала свою увагу на Єгорі, який виглядав повністю сфокусованим на очікуванні страви.

Нагадуємо, що в останньому інтерв’ю, яке давали зірки обидва спростували плітки про можливий роман між ними. Неля Шовкопляс, як виявилося, помирилася зі своїм чоловіком, і думки про розлучення вони поки що відхиляють. Окрім того, ведуча навідуються до психотерапевта. Єгор в свою чергу дуже завантажений і не налаштований на серйозні стосунки. За його словами, в нього просто немає часу на сім’ю.

На рахунок схожості дітей Нелі на нього він лише сміється.

Схожі статті