По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Відомий на весь світ боксер Олександр Усик готується до реваншу з Тайсоном Ф’юрі, який заплановано на 21 грудня 2024 року. Проте, судячи з усього він знаходить час, аби не тільки тримати себе в формі, а й насолоджуватися життям.

На його сторінці в Instagram, з’явилося цікаве відео, на якому, спортсмен долає 180-кілометрову дистанцію морем. Проте, для цього він образ зовсім несподіваний вид транспорту.

На відео видно, що Усик осідлав велосипед, проте не звичайний, а водний. Такий транспорт оснащений педалями, як і звичайний велосипед, але, щоб він міг утримуватися на воді, конструкція оснащена додатковими елементами. Як зазначив боксер, таким чином він вирішив подолати шлях від Кальві до Монако.

“У дорозі з Кальві до Монако”, – підписав відео Олександр.

Олександр Усик показав, як плив у Монако на велосипеді
Олександр Усик показав, як плив у Монако на велосипеді

Виявляється, що водні велосипеди, це дуже популярна розвага для прогулянок морем. Звісно, транспорт потребує ідеальної погоди. Уявляєте, що буде з такими велосипедистами в шторм? Проте, Усику пощастило. Лігурійське море неначе піддалося спортсменові.

Поруч з боксером курсують дві яхти, проте Усик не дає їм відірватися. Чоловік тримає гідний темп та завзято крутить педалі. Виглядає все так, ніби він просто розважається. Та чи все так просто, як здається?

Нагадаємо, нещадно Олександр показав досягнення своїх синочків. Хлопчики перейняли тягу до спорту від батька, й хоча обрали інший вид боротьби, вже встигли досягнути перших успіхів та завоювати перші медалі. Усик неймовірно пишається дітьми та вірить в їх величне майбутнє.

Схожі статті

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.