Знову разом, хоча ніхто не вірив: Маша Єфросиніна показала близьку людину, яка завжди підтримає та допоможе

Відома телеведуча Марія Єфросиніна вирішила трохи відпочити від останніх подій та відправилася на зустріч до давньої подруги, яка з нетерпінням чекала гостей.

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна не на жарт перелякалася, коли через обстріли зазнала походжень її квартира у столиці. Не менш злякався і її синочок Сашко. Тому, аби трохи відволіктися від цих подій, вона вирішила відвідати заміський маєток Полякової. Про це, жінка розповіла у своєму Instagram.

У своєму фотоблозі, Маша поділилася тим, що відбулося з її квартирою після ворожого обстрілу 7 вересня. На щастя, повідомлень про постраждалих не находило, але деякі будівлі зазнали пошкоджень. Виявляється, серед них й будинок відомої телеведучої.

“Сьогодні від вибухів у нас пішла тріщина на стелі. В Сашка був сильний панічний приступ — я не знала, як його заспокоїти, бо сама злякалася до пекучої нудоти”, – повідомила блогерка.

Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує
Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує

Тому, аби якось відволіктися від потрясіння, Єфросиніна забрала Сашка та вирушила за місто, де її вже чекала Оля Полякова, яка люб’язно згодилася прийняти шановних гостей. Нагадаємо, це не перший раз, коли співачка приймає вдома свою подругу.

Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує
Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує

Під час відвідин, Полякова проявила всю свою привітність. Окрім традиційної баночки, на гостей чекав свіжий хлібчик власного приготування за авторським рецептом та домашній сир. Єфросиніна жартує, що після такого частування, обов’язково погладшає.

Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує
Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує

А ось Сашко знайшов для себе нових друзів у особі двох чималеньких собацюр, які мешкають на території Полякової. Сподіваємося, що спілкування з чотирилапими друзями допомогли йому розрядитися, після нічних подій. Тим паче, що вченими давно доведена користь зоотерапії.

Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує
Маша Єфросиніна показала ту, яка завжди її підтримує

Крім того, Полякова та Єфросиніна повідомили, що незабаром на всіх шанувальників чекають приємні новини. Поки, що саме збираються розповісти жінки не відомо, проте є думка, що таким чином вони натякають на поновлення спільного шоу “Дорослі дівчатка”, яке раніше виходило на YuoTube-каналі Маші.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?