Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Зараз Наталя Могилевська щаслива у стосунках зі своїм обранцем Валентином. Його особистість вона розкриває, але зрозуміло, що чоловік вельми успішний і має велику кар’єру за своїми плечима.

Окрім того, зірка розчулила розповіддю про те, наскільки сміливою та хороброю людиною він виявився.

Але ще 20 років тому Наталія віддала своє серце іншому чоловікові, єдиному, який одягнув на неї весільну сукню та зробив її справжньою нареченою. Мова йде про бізнесмена Дмитра Чалого.

Наталія Могилевська розповіла про свого колишнього чоловіка

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу, та здивувала молодістю
Наталія Могилевська розповіла про свого колишнього чоловіка

Вже через рік шлюбу обидва зрозуміли, що їхні шляхи мають розійтися. Попри хороше ставлення одне до одного, знайти щастя у цьому союзі їм не вдалося.

Врешті-решт, Наталія Могилевська знову стала вільною жінкою і ще неодноразово вступала у романи. З Дмитром в них не було серйозних конфліктів чи сварок, і вони підтримували зв’язок після розставання. Тим не менш, зараз вони знаходяться дуже далеко один від одного, адже Дмитро Чалий займається пароплавством в Ізмаїлі.

Судячи з усього, він не залишив спроба створити сім’ю після розставання з Наталією, і реалізувався у всіх сферах. Дмитро — людина не публічна, а тому зайвий раз не світиться у пресі, і тим паче не виходить у світські раути.

І хоча ця історія була наповнена почуттями та любов’ю, Наталія Могилевська пізніше заявила, що найбільшим коханням її житті був інший підприємець Єгор Долінін.

Нагадуємо, що на початку 2024-го стало відомо про дочок артистки. Виявилося, що Могилевська удочерила одразу двох дівчат — Софію та Мішель. Спочатку вона збиралася забрати лише маленьку дівчинку, але потім дізналася, що в неї є старша сестра, і навіть не думала перед рішенням, що подарує дім їм обидвом. Настільки щасливою артистку публіка не бачила дуже давно, якщо взагалі бачила в своєму житті.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.