“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Поки Ектор Хіменес-Браво у теплому будинку згадує, як тримати олівець та хизується своєю майстерністю в малюванні, його колега Володимир Ярославський не злякався холодного вітру та вирушив з родиною в ліс. Чи вдалося їм знайти щось цікаве, читайте в нашому матеріалі.

У своєму Instagram, кулінар показав, як проводить час з рідними. Вову не злякала ні холодна погода, ні ранній підйом, адже заради родини, чоловік згідний на все та навіть більше. Тому, вже на світанку, він опинився в лісі з веселою компанією.

“Доброго ранку! Сьогодні прокинувся о 5:20 аби поїхати з рідними на тихе полювання. Як думаєте, є гриби?”, – підписав відео Ярославський.

Володимир Ярославський показав, як проводить час з родиною в лісі
Володимир Ярославський показав, як проводить час з родиною в лісі

Виявляється, його родина має власну традицію, яка беззмінно виконується вже багато років. Головне – це гарно поснідати, аби не шастати лісом з порожнім шлунком. Тоді й настій буде гарний, і сил та енергій додасться, щоб блукати в пошуках здобичі.

“Наша сімейна традиція. Коли збираєтеся по гриби, головне взяти поїсти і першим ділом поїсти. А потім вже й можна йти дивитися, щось є, або нема”, – поділився Вова.

Володимир Ярославський показав, як проводить час з родиною в лісі
Володимир Ярославський показав, як проводить час з родиною в лісі

Проте схоже, що ритуал сім’ї не вразив матінку природу. Щось вони знайшли, та назбирати повні кошики грибів не вдалося. Ярославський показав майже пусті корзинки. Але вдалося гарно провести час з родиною, що й було головою ціллю цієї пригоди. Тож рідні не стали засмучуватися. Вони повернуться в ліс трохи пізніше, коли дари природи підростуть.

“Грибів у лісі не багато. Але це не головне. Головне, що ми прекрасно провели час разом”, – зізнався кулінар.

Володимир Ярославський показав, як проводить час з родиною в лісі
Володимир Ярославський показав, як проводить час з родиною в лісі

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.