Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Мало хто здогадувався, що історія Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта завершиться настільки швидко. Пара подавала великі надії шанувальникам, і фанати сподівалися побачити їхнє весілля. Натомість, вони розійшлися, і при цьому далеко не одразу.

Зірка говорив про те, що не готовий відпустити свою обраницю і доволі довго намагався її повернути. Остання зустріч колишніх відбулася під час евакуації з Києва. Вони провели декілька днів Карпатах, після чого їхні дороги розійшлися назавжди. Тоді публіка помітила, що між ними виник серйозний конфлікт.

Олександр Еллерт показав, як змінився в США

Олександр Еллерт показав, чим займається після переїзду в США
Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Архівна фотографія актора з його особистої сторінки в Instagram

Ксенія на той момент рушила в Бельгію, а Олександр спочатку повернувся в столицю, після чого емігрував до Сполучених Штатів Америки. З тих пір він живе там. Зірка неодноразово повертався на батьківщину, але робив це без шуму та гаміру.

А зараз знаменитості говорять, що вони владнали непорозуміння між собою і залишилися у нейтральних взаєминах без образ та гірких емоцій.

Олександр будує своє життя за океаном, виступає з концертами, а також веде заходи. Неможливо не помітити, що переїзд пішов йому на користь, і зараз він виглядає просто фантастично.

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому постав з ідеальною посмішкою, блискучим шовковистим волоссям та дорогою технікою.

Немає сумнівів, що за бажанням Олександр може з легкістю знайти собі нову обраницю серця та можливо навіть одружитися ще раз. І хто знає, ким виявиться його нова обраниця на цей раз.

Тим часом Ксенія Мішина неодноразово натякала на появу в неї нового бойфренда, але за офіційною версією, продовжує бути самотньою.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.

Народила двох від пластичного хірурга: Слава Камінська з “НеАнгелів” показала доньку і сина

Популярна українська співачка Слава Камінська показала, як виглядають її діти, яких вона народила у минулому шлюбі з Едгаром Камінським.