Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку: майже Бріджертони

Зірковий психолог Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку. Сім'я не тільки живе розкішно, але і виглядає як Бріджертони.

Декілька років тому знаменитий психолог Наталія Холоденко повідомила про те, що вона знайшла своє кохання. Чоловіка зірка так і не показала, але дала зрозуміти, що він заможний та успішний.

Після 24 лютого родина поспіхом зібралася та евакуювалася закордон. Ну сьогодні Наталія Холоденко разом з дітьми знаходиться там, але це не завадило її професійній діяльності. Хоча зірка постійно змінює місце проживання і побувала вже в багатьох країнах Європи, вона продовжує активно давати різні лекції, надавати послуги психолога, проводити зустрічі, тощо.

Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку

Наталія Холоденко вразила новим яскравим образом за кордоном
Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку

А її блог присвячений не тільки професійній стороні її життя, але й транслює елітний образ існування. Так, Наталія Холоденко то похизується розкішними апартаментами, то розповість про можливості, які відкриваються їй зараз.

А нещодавно знаменитість також показала своїх дітей. Її старший син помітно підріс, а молодша дочка, судячи з усього, віддає перевагу стилю принцеси. Так, на кадрах матір та її донечка постали в розкішних сукнях.

Хлопчик обрав більш стриманий образ, але від цього кадри вийшли на менш виразними. Відео знімалося на відкритому повітрі з неймовірними пейзажами, а у дописі до публікації Наталія Холоденко поділилася своїми думками на рахунок обмежень.

Нагадуємо, що фанати неодноразово просили зірку показати свого обранця, але вона навідріз відмовляється. Досі невідомо, хто він і чим займається. Зокрема, з’являлися чутки про те, що він одружений. Наталія Холоденко дану інформацію не спростувала, але висміяла.

До цього поговорювали, що психолог також мала роман з одруженим Дмитром Карпачовим. Зірки дані плітки також проігнорували і ніяк на них не реагувала. Тим паче, що зірковий колега Наталії потрапив у чимало скандалів через свою втечу за кордон.

Схожі статті

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.

Елегантна й стильна: 41-річна Катерина Осадча показала жінку, яка її народила – дві копії

Телеведуча Катерина Осадча хоч і має власну сім'ю, але не забуває і про свою родину, в якій виросла - як виглядає мама зірки телеекрану і чим займається?

Щасливі четверо: 30-річна вагітна Анна Кошмал вперше показала свого чоловіка – хто він

Анна Кошмал очікує на другу дитину, а чоловіка і досі за всі роки шлюбу не показувала публічно - у свій ювілей акторка розкрила всі карти. Як він виглядає?