Невдалі дублі на “Холостячці-2”: у чоловіків рвуться штани на причинному місці, а біля Злати все падає (Відео)

Нещодавно завершився 2 сезон найромантичнішого шоу країни "Холостячка" зі Златою Огнєвіч, за кадром якого залишилося багато невдалих і кумедних дублів.

Три місяці мільйони глядачів спостерігали за романтичною історією Злати Огнєвіч з учасниками шоу “Холостячка”. У фіналі артистка сказала омріяне “Так” Андрію Задворному, з яким їй не вдалося побудувати міцних стосунків поза проєктом. Саме за його ініціативою вони розійшлися, і переможець проєкту пояснив чому. А щоб фанатам не було так сумно, автори реаліті показали курйозні моменти зі зйомок, які не потрапили до ефіру і залишилися за кадром.

Так, Злата і Андрій Хветкевич постійно потрапляли під дощ на своїх побаченнях, а почалося все з того, що на знайомстві з Холостячкою Аквамену перебігла дорогу кішка. Коли Огнєвіч і Діма Шевченко стрибали з парашутом, їм вдалося це не одразу – першу спробу довелося відмінити через грозову хмару, яка здійнялася поряд з літаком.

Стрибок Діми Шевченка і Злати Огнєвіч з парашутом
Стрибок Діми Шевченка і Злати Огнєвіч з парашутом

Під час танців Злати із зав’язаними очима разом з Боданом Коломейко, зірка не вписалася у простір і ледь не завалила лампу. Олег Плахотнюк і Олександр Борзенко примудрилися порвати штани на причинному місці. На побаченні в Одесі Андрій Задворний хотів політати з Холостячкою на аерошуті, однак у нього відмовив мотор.

Переможцю Холостячки-2 Андрію Задворному не вдалося політати зі Златою Огнєвіч на аерошуті
Переможцю Холостячки-2 Андрію Задворному не вдалося політати зі Златою Огнєвіч на аерошуті

На Кіпрі, коли Огнєвіч розмовляла з Романом Васильєвим в басейні, в обличчя Златі прилетів мікрофон, а на одному з інтерв’ю за її спиною зі стіни впала картина, яка неабияк перелякала співачку.

Та найбільший конфуз на зйомках “Холостячки-2” відбувся після знайомства головної героїні з родиною Макса Тарапати. Пара каталася Києвом і втрапила в невеличке ДТП – бізнесмен був настільки зачарований коханою, що не помітив авто ззаду, коли паркувався.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.