Ноги кращі, ніж у Тіни Кароль: найяскравіші фото 62-річної мами Дана Балана

Ось коли жінка не приховує свій вік, то це тоді, коли виглядає у свої роки так, як Людмила Балан. Переглядаючи її профіль в Instagram, мимоволі навіть відзначаєш її скромність. Єдина фривольність – це багато світлин в міні. Але подивіться самі і все зрозумієте.

Українські глядачі побачили Людмилу на одному з ефірів «Україна має талант», куди вона приїхала, щоб підтримати сина Дана, як тренера проєкту.

Публіка у студії і по той бік екрану довго не могла зрозуміти, що за ефектна блондинка у білій парчевій сукні  і білих ботфортах з’явилася  на сцені, аж поки  хтось не вимовив, а потім десятки перехопили: «Мама Дана Балана».

Жанр ток-шоу передбачає різноманітні трюки і сюрпризи, але до такого, здається, не готовий був ніхто – мама виглядала, як казкова принцеса.

62-річна Людмила Балан і донині зберігає популярність як співачка і ведуча Румунського телебачення. Її Instagram профіль переглядають, дописують коментарі на підтримку і висловлюють захоплення 25,5 тисяч фолловерів. Це при тому, що світлини там різноманітні – не відредаговані і не відібрані спеціально для формування іміджу.

Але повернімося до міні суконь. Достатньо буде сказати, що такий стиль виправданий – мати такі красиві ноги у такому віці і не показати було би  абсолютним злочином.

Людмила Балан заворожує не лише гарним зовнішнім виглядом. Вона пломеніє теплом і ніжністю, а щирість і дитяча безпосередність додає її жіночності неповторного шарму. На гадку приходить одне-єдине слово – «богиня».

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.