Вуличний весняний стиль: як поєднувати куртки та широкі джинси – показали стилісти Кошмал, Нікітюк, Мішиної

Модні образи та трендовий одяг – це точно про вбрання наших знаменитостей, які, як ніхто інший, уміють стильно вдягатися й надихати цим.

Українські знаменитості – це справжні модники та модниці. Вони своїми стильними образами надихають своїх підписників та підписниць на красиві луки. Зірки створюють справжні тренди, які тримаються цілими місяцями та сезонами. Їхні фотографії, де знаменитості позують у модному одязі, надихають на створення крутих образів. Уже йдуть перші дні весни, а це означає, що всім нам уже так хочеться роздягтись, не носити величезні теплі куртки та взуття. Хочеться легшого, вільнішого, весняного. Що буде модним навесні 2023, про всі тренди вуличних луків – читайте далі.

Анна Кошмал

Знаменита українська акторка Анна Кошмал у перші ж дні березня вже поділилася світлинами з прогулянки весняним Києвом. Там жінка позує у стильному вуличному вбранні: широкі світлі джинси, кеди, біла футболка та незастібнута чорно-зелена куртка.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Леся Нікітюк

Популярна українська телеведуча, акторка та гумористка Леся Нікітюк показалася підписникам із сонячного, незламного міста Миколаєва. Там жінка позує у темних джинсах та світлій короткій куртці, дещо розстібнутій біля шиї Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Ксенія Мішина

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина нещодавно порадувала своїх підписників та підписниць у Інстаграмі новими світлинами, де вона позує більш роздягнена, ніж усі попередні героїні. Це не дивно, адже фотографії – із-за кордону, де вже справжня весна. Мішина позує в широких білих штанах, світло-синій накидці та сірій кофтинці.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Як бачимо, модними навесні будуть штани чи джинси та кофти/куртки на розпах, що свідчить про прихід весни, а значить – тепла.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.