У своєму стилі: донька ревізорки Ольги Фреймут Злата постала в новому незвичному образі – зелений до обличчя

Донька зразкової матусі Олі Фреймут Злата Мітчелл любить дивувати свою аудиторію незвичними образами. Кожного разу вони різні й демонструють її епатажність та сучасність.

Так, на своїй сторінці в Instagram Злата Мітчелл продемонструвала свій новий, яскравий, трендовий образ. Дівчина обожнює одягати речі, які привертаються до неї увагу.

Цього разу донька Фреймут продемонструвала тотальний зелений лук. Мітчелл постала у відкритій блузі, яка прекрасно демонструє її декольте та джинси, які теж темного кольору.

Волосся укладене, як зазвичай обожнює робити Злата: розпустити та трішки підкрутити. У неї прекрасний блондинистий відтінок, який досить непогано поєднується з трендовим зеленим.

Сторіз Злати Мітчелл

Нагадаємо, що Злата Мітчелл живе та навчається в США. Зіркова матуся Оля Фреймут завжди підтримує доньку і ніколи не стримує в її поривах самореалізації. Має бойфренда, на ім’я Оскар. Судячи з усього, Оля схвалила вибір власної дитини.

Сама Фреймут через війну, з сином Валерієм та донькою Євдокією знаходяться у Великій Британії. Зірковий ревізор країни старається надолужити все те, чого не було зі Златою та дати необхідне найменшим.

Коли народилася Злата Мітчелл, Ольга багато працювала, а тому дівчинка часто не отримувала від неї уваги, якої хотілося. Маленьку Злату можна було побачити в програмі “Ревізор”, адже через напружені графіки доводилося брати доньку на знімальний майданчик.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Зараз час не повернеш, але вибудувати хороші, довірливі відносини цілком можливо. Таку ситуацію можна спостерігати між Ольгою Фреймут та Златою Мітчелл.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.