Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт і розповіла про цікаве положення: “А під серцем…”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина сколихнула мережу, показавши кадр, на якому постала з великим округлим животом.

Декілька років тому Григорій Решетнік став багатодітним батьком. Його дружина Христина народила йому третього сина, якого назвали Олександром. Не дивлячись на завантаженість графіків, складні часи, економічні кризи, родина прекрасно справлялася з батьківством, і до сьогодні тішить своїх фанатів сімейними кадрами і відео.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Дружина Григорія Решетніка показала живіт

Дружина Григорія Решетніка показала живіт

Зараз Христина є активною користувачку соціальних мереж та популярною блогерку в Україні. Тому щодня шанувальники отримують новини від дівчини, а інколи мають шанс побачити і архівні кадри, які не були опубліковані на акаунті.

Дружина Григорія Решетніка поділилася кадром 10-річної давності

Наприклад, нещодавно Христина показала фотографію зі своєї першої вагітності. На знімку ще юна красуня постала у світлі кофтинці, блакитні майці та чорних штанях. Григорій в свою чергу тримається за животик своєї новоспеченої дружини.

У дописі до публікації блогерка повідомила, що тоді була вагітна своїм старшим сином Іваном. Примітно, що після трьох пологів Христина залишається дуже стрункою та підтягнутою, що не припиняє дивувати її підписниць.

Ба більше, пара навіть не збирається зупинятися на досягнутому, і ще півроку тому обговорювали журналістами можливість усиновити дітей. Григорій та Христина серйозно розглядають дану можливість, і окрім того, що хочуть побачити в своїй сім’ї нових членів, мріють допомогти дітям, які залишилися через війну без батьків.

Однак, дана тема поки що залишається на етапі обговорення. Тим не менш, хлопці вже знають про ідею своїх батьків і чекають на братика чи сестричку.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?