Збирають стадіони і заробляють мільйони, а фотографують розмазню: розбір Інстаграму Пугачової і Лайми Вайкуле

Сила соціальних мереж вже давно доведена, тому, правила його ведення вже теж давно існують. І саме вони допомагають людям зробити свої блоги та мати неймовірну кількість підписників.

Та насправді бувають і інші випадки, коли людина стала відомою та публічною без допомоги соціальних мереж. Наприклад, це зірки 90-х та 200-х. Вони також досить добре освоїли соціальні мережі та нові технології, проте їхні сторінки дуже відрізняються від молодих артистів чи блогерів, які щодня пізнають нові тренди та роблять все можливе заради того, щоб їхні блоги мали шалену популярність та приносили їм не тільки впізнаваність, а ще й кошти.

Профіль Пугачової

Наприклад інстаграм сторінка Алли Пугачової наповнена не супер якісними фотографіями, це зазвичай фото родини або її самої. І все досить непогано, але фото необроблені та досить часто бувають неякісними. Та здається, що саму співачку це не хвилює взагалі, адже у жінки 3,6 мільйона підписників. До того ж основна її аудиторія – це не інстаграмні люди, а більш живі, які полюбляють спостерігати за Примадонною на концертах та по телевізору. А ось якість та кількість фотографій в особистому блозі Пугачової їх не цікавить загалом. Та й для неї самої це не спосіб заробітку чи набуття популярності – це просто архів для фото.

Профіль Вайкуле

Теж саме можна сказати й про подругу Примадонни Лайму Вайкуле. Її інстаграм також не є супер якісним та яскравим. Бувають у Лайми і якісні фотокартки, зі зйомок чи фотосесій, але основний контент Вайкуле це якісь відео, де вона розповідає свої думки чи просто демонструє своє життя. Зірка має 375 тисяч підписників, це значно менше ніж у Пугачової, проте їй і цього достатньо. Адже інстаграм для артистки також не є надважливим інструментом популярності.

Тобто і Лайма, і Алла мають широку аудиторію, на думку якої, вони мають гарний вплив, проте жінкам не до кінця зрозумілий цей механізм соціальних мереж та їхніх трендів. Вони за ними геть не слідкують, а просто викладають те, що хочуть показати або вважають важливим.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?