Як виглядає головна конкурентка дружини Ігоря Кондратюка: не проміняв благовірну навіть на найвиднішу красуню

Ще 10 років тому Ігоря Кондратюка активно підозрювали у невірності дружині. Уся справа полягала у його підопічній, яка здавалася аудиторії настільки привабливою, що встояти було неможливо.

Аіду Ніколайчук по праву можна вважати найкрасивішою учасницею шоу “X-Фактор”. Аудиторія була зачарована не тільки сильним голосом вокалістки, але і її харизмою холодної леді та бездоганною зовнішністю. Здавалося, що такою учасницею дуже важко не захопитися. Тому в інформаційному просторі одразу ж поповзли чутки про імовірний роман між Ігорем Кондратюком та його підопічною.

Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук

Аіда Ніколайчук вразила публічним зізнанням
Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук

Втім, чоловік одразу ж поквапився спростувати дані чутки, щоб обрубати їх на корені. Трохи пізніше дружина продюсера зізналася, що вона зробила зауваження благовірному через його поведінку з Ніколайчук.

Жінка не ревнувала свого чоловіка і тим паче не підозрювала його, однак дала йому зрозуміти, що його холодність та небажання зайвий раз спілкуватися з підопічною на екранах виглядає не натурально, через що у глядачів складається враження, ніби йому і є що приховувати. Ігор прислухався до поради своєї дружини і надалі тепліше спілкувався з вокалісткою. Однак, тільки-но зйомки закінчилися їхні дороги одразу ж розійшлися.

Аїда Ніколайчук
Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук

Ігор зізнався, що не запропонував Ніколайчук підписати контракт через те, що вони дуже різні люди і не змогли б працювати разом. Ба більше, темперамент артистки йому також не підходив. Коли Аіда влаштувала свій перший сольний концерт, продюсера на ньому не було.

Зараз Ігор Кондратюк та його екс-підопічна не спілкуються. Спробуй журналістів дізнатися щось нове про їхні взаємини завжди були провальними. Наприклад, одного разу Ігор заявив, що в жінках його цікавить перш за все інтелект, а от його дружина змогла поєднати в собі і вроду і гострий розум.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.