Володимир Ярославський публічно зізнався у коханні до колеги з “МастерШеф” Олі Мартиновської: “Любі”

Володимир Ярославський достатньо відомий український шеф-кухар, який став майстром своєї справи завдяки шаленій праці. І тепер, кілька останніх років він є незмінним суддею "МастерШеф".

Ярославський не надто говіркий, проте пожартувати полюбляє. Відомо, що він досі холостякує, але при цьому чоловікові постійно приписують роман з колегою Ольгою Мартиновською, адже вони дуже гарно спілкуються між собою. Як на камеру, так і без камери часто проводять час разом та не соромляться цього демонструвати.

Ярославський та Мартиновська

У Олі часто можна побачити історії з Ярославським, до того ж вони не рідко стосуються якогось домашнього контенту. І, наприклад відео в домашньому одязі біля ялинки та спільні жартівливі ролики виглядають немов сімейні. Складається враження, що вони живуть разом та просто діляться з підписниками своєю родинною гармонією.

Та підтверджувати чи спростовувати свої стосунки колеги не поспішають. Можливо, вони просто не хочуть ще більше чуток про своє особисте чути. Проте вся країна вже їх одружила. Звісно, ніхто не скасовував настільки міцної дружби між чоловіком і жінкою. Та всі спільні фотокартки свідчать зовсім не про дружбу.

Так, наприклад кілька разів Оля та Володимир одягалися в однакові образи, і це теж нагадує стосунки як у сім’ї, бо просто так однаково не одягаються. До того ж це ще й подається з дуже ніжними підписами у соціальних мережах. Можливо це якийсь піар-хід, але навряд чи.

І днями Ярославський вирішив ніжно привітати Мартиновську з міжнародним жіночим днем. Чоловік виклав спільне фото в instagram, де вони обидва ніби в образах з фільму “Містер та Місіс Сміт”, та підписав фото таким чином.

“З 8 березня. Любі”.

До того ж останнє слово скоріш за все взяте з їхнього діалогу, адже у кожної пари є свої фірмові та незрозумілі нікому слова.  А Ольга своєю чергою відповіла цьомчиком. І після цього у коментарях почали питати чи разом вони, але відповіді, звісно, ніхто так і не отримав. Проте й ці публічні зізнання та коментарі один до одного вже багато про що говорять.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.