Максим Галкін нарядив свою дочку Лізу у вишиванку та віночок: “Не може без синьо-жовтих кольорів”

Максим Галкін відомий комедійний артист та пародист, який раніше виступав на обидві країни, тобто, в росії та в Україні. І тут і там він був шалено популярним, та нині він обрав для себе сторону, яку активно підтримує.

Галкін з самого початку повномасштабної війни почав активно висловлювати свою позицію, він підтримав Україну та досі не змінює своєї думки. Для Макса це не політичне питання, це питання совісті та чесності насамперед перед собою. Адже своє життя він хоче продовжувати як людина, а не як лялька у руках політичних діячів своєї батьківщини.

Родина Галкіна

Макс вже понад рік разом зі своєю родиною живе в Ізраїлі. Це рішення було прийнято разом з Аллою Борисівною, яка також підтримує український народ. Хоча Примадонна спочатку не висловлювала своєї думки щодо всіх подій. Але згодом заговорила і вона. Тепер родина Пугачової та Галкіна розірвала всі зв’язки з російською федерацією і їх не хвилює те, що про них кажуть колеги, що підтримують російську агресію, і тим паче росіяни.

Нині Галкін допомагає Україні не лише словами підтримки, а ще й ділом, частину своїх коштів з закордонних концертів, він надсилає на допомогу ЗСУ. І це неймовірно людяно з його боку. Теж саме робить і Пугачова, але іншими способами.

Тож, зараз артисти разом зі своїми дітьми Гарі та Лізою живуть в Європі та почувають себе вільними людьми, тому, в них точно немає жодних заборон. І днями Максим Галкін вирішив привітати жінок з міжнародним жіночим днем у своїй манері. Макс та Алла одягнули Лізу у білу вишиванку, та віночок з соняшників, який є жовтого кольору. І саме це дуже обурило росіян, бо в усьому вони бачать підтримку України.

Так, підписники та боти на сторінці Галкіна в instagram почали писати різні коментарі. Як завжди коментатори розділилися на два табори, одні засудили вчинок родини, а інші навпаки подякували за підтримку та підтримали його.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.