Майже не змінився: чоловік Примадонни Алли Пугачової Максим Галкін показав архівне відео з 8 класу

Гуморист Максим Галкін ексклюзивно для своїх підписників показав архівне відео, як виглядав у свої шкільні роки. Про життя цієї відомої особистості й піде мова далі.

З початком повномасштабного вторгнення багато росіян не хочуть сприймати правду такою, якою вона є, тому просто мовчать, або й зовсім підтримують все те, що відбувається в Україні.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова не побоялися стати на бік України у цій війні. Ба більше, шоумен допомагає не тільки словами, а й діями. Влаштовує свої виступи в різних країнах світу і частину коштів віддає на потреби українським біженцям. Український народ вдячний за таку тверду позицію та колосальну підтримку.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Нещодавно у своїй соціальні мережі Instagram поділився архівним відео, де видно, який вигляд мав у 8 класі. Хочемо зазначити, що навіть в юні роки був дуже обдарованим та розумним. В дописі під відео розповів про своїх наставників та вчителів і подякував одній з них, а саме вчительці російської мови та літератури.

“Цей рік в росії оголошено роком Педагога та Наставника. В цьому архівному відео я у 8 класі, мабуть. Потрапив завдяки вчительці російської мови та літератури Галині Петрівні Лазаренко. До неї на відкриті уроки приїжджали всі вчителі зі всього СРСР для того, аби перейняти унікальний досвід. Своїм володінням мови я дякую Галині Петрівні. Саме вона робила театральні постановки на шкільній сцені”, – поділився Максим Галкін.

Та й справді, в жанрі у якому виступає Максим Галкін дійсно потрібно вміти добре говорити та завжди знати, як відповісти. У силу своєї професії, артист має чітку та поставлену мову й продовжує розважати людей своїм гумором та пародіями.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.