Майже не змінився: чоловік Примадонни Алли Пугачової Максим Галкін показав архівне відео з 8 класу

Гуморист Максим Галкін ексклюзивно для своїх підписників показав архівне відео, як виглядав у свої шкільні роки. Про життя цієї відомої особистості й піде мова далі.

З початком повномасштабного вторгнення багато росіян не хочуть сприймати правду такою, якою вона є, тому просто мовчать, або й зовсім підтримують все те, що відбувається в Україні.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова не побоялися стати на бік України у цій війні. Ба більше, шоумен допомагає не тільки словами, а й діями. Влаштовує свої виступи в різних країнах світу і частину коштів віддає на потреби українським біженцям. Український народ вдячний за таку тверду позицію та колосальну підтримку.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Нещодавно у своїй соціальні мережі Instagram поділився архівним відео, де видно, який вигляд мав у 8 класі. Хочемо зазначити, що навіть в юні роки був дуже обдарованим та розумним. В дописі під відео розповів про своїх наставників та вчителів і подякував одній з них, а саме вчительці російської мови та літератури.

“Цей рік в росії оголошено роком Педагога та Наставника. В цьому архівному відео я у 8 класі, мабуть. Потрапив завдяки вчительці російської мови та літератури Галині Петрівні Лазаренко. До неї на відкриті уроки приїжджали всі вчителі зі всього СРСР для того, аби перейняти унікальний досвід. Своїм володінням мови я дякую Галині Петрівні. Саме вона робила театральні постановки на шкільній сцені”, – поділився Максим Галкін.

Та й справді, в жанрі у якому виступає Максим Галкін дійсно потрібно вміти добре говорити та завжди знати, як відповісти. У силу своєї професії, артист має чітку та поставлену мову й продовжує розважати людей своїм гумором та пародіями.

Схожі статті