Неймовірного красеня ховає від наречених: як виглядає 14-річний син Тіни Кароль та її чоловіка Євгена Огіра

Тіна Кароль відома українська співачка, яка змогла завоювати шалену любов та прихильність слухачів. Тіну вважають особливою співачкою, яка ніколи не була схожою на когось.

Кароль має дуже успішну творчу кар’єру, але в особистому житті у жінки не надто чудово все склалося. Оскільки вона вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, з яким була неймовірно щасливою, це стало справжнім та єдиним коханням артистки за все її життя. Євген зміг підкорити Тіну та зробити її щасливою жінкою, яка подарувала йому сина.

Спочатку, звісно, у Тіни була щаслива родина, де вона разом зі своїм коханим чоловіком виховувала сина Веніаміна. Та згодом Огір захворів на онкологію шлунку, але дізнався про це вже пізно. Звісно, чоловік лікувався, але це не дало результату. Тому, в певний момент Євген пішов з життя й артистка залишилась сама з дитиною на руках. Спочатку Тіні було дуже важко, але згодом вона взяла себе в руки та зрозуміла, що для свого сина вона тепер і за маму, і з батька.

Тому, для Тіни син – це досі єдиний чоловік у житті, якого вона любить та заради якого готова на подвиги. Та зараз хлопцю вже 14 років, і він навчається в Англії, але живе в україномовній родині, яка дуже цікавиться українською культурою. Тіна спокійна за свою дитину, адже він знаходиться у безпеці.

Веніамін активно займається спортом та дуже сильно підріс за останній рік навіть. Хлопець гарно навчається у школі та цікавиться багатьма речами у житті. Та й стосунки зі своєю зірковою мамою Веня має чудові. Вони скоріш такі більш дружні, ніж батьківські. Кароль нічого не забороняє Вені, тому, він виріс дуже свідомим хлопчиком. І вже він виглядає як дорослий хлопець, а не як дитина. Тому, Кароль може вже відчувати себе під захистом.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.