Народжені від різних жінок: як виглядають всі діти зірки Нового каналу Сергія Притули – не від Фреймут

Відомо, що зірка Нового каналу Сергій Притула одружений та батько трьох прекрасних діточок, які народжені від двох кардинально різних жінок. Про особисте життя цього чоловіка піде мова далі.

Яскравий телеведучий, з прекрасним почуттям гумору, шоумен Сергій Притула зараз змінив вид діяльності та заявив, що розважати публіку, як раніше тепер не зможе. З початком повномасштабного вторгнення, чоловік має інше ставлення до життя. Відбулася повна переоцінка цінностей, тому вирішив, що буде продовжувати волонтерську діяльність.

Проте ніякі життєві зміни не виплинуть на сім’ю та дітей, адже зараз він прекрасний батько та люблячий чоловік. Теперішня дружина не єдина, з ким його пов’язала доля.

Що відомо про перший шлюб та сина Сергія Притули?

Першу дружину героя нашої статті звуть Юлія Андрійчук. Колишні познайомилися у 2007 році, а згодом одружилися. Все сталося настільки швидко, що у 2008 році Всесвіт подарував парі сина Дмитра. Зараз хлопчику 14 років.

Сергій Притула з сином Дмитром

Притула зізнається, що сімейне життя не склалося. Чоловік будував успішну кар’єру, а Юлія не встигала за таким шаленим ритмом. Але це не завадило після розлучення зберегти хороші стосунки з жінкою та повністю брати участь у вихованні спільного сина.

Як виглядають доньки зіркого батька?

Другою обраницею Сергія Притули стала Катерина Сопельник. Знайомство відбулося під час роботи на телебаченні. Пара офіційно узаконила свої люблячі стосунки влітку 2015-го. Жінка подарувала своєму коханому двох донечок: Соломію, якій 6 років та зовсім маленьку доньку Стефанію, які всього 2 рочки.

Сергій Притула з дітьми та дружиною Катериною

Сергій зізнається, що для нього бути батьком – справжнє щастя. Мати двох маленьких донечок-красунь, прекрасну дружину та старшого сина, якого старається теж не обділяти увагою – велика цінність для будь-якого хорошого сім’янина.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.