Захисник України Михайло Діанов показав фото з прогулянки з Олею Поляковою: які стосунки між ними?

Справжній герой України Михайло Діанов, який до самого кінця захищав Маріуполь та потрапив у полон з серйозним пораненням руки, нині став справжньою медійною особистістю та другом багатьох зірок.

Михайло Діанов – це людина з великої літери та величезним, сміливим серцем, яке стало надією для всіх українців. Загалом військова справа – це справа його життя, але якби не війна, то про його існування не дізнався б весь світ, на жаль, чи на щастя, кожен вирішить для себе сам.

Та після того, як Михайло повернувся нарешті додому, його ім’я стало голосно звучати з усіх можливих джерел. Діанова почали запрошувати на інтерв’ю, на футбольні матчі “Шахтаря”, спонсор якого, оплатив операцію за кордоном для Міші, а гроші, що були зібрані на його лікування, він віддав іншим потребуючим військовим.

Можна сказати, що Діанов став справжнім медійним обличчям України, адже він відвідує різні благодійні заходи та концерти. На одному з таких заходів чоловік особисто ознайомився з українською королевою ночі Олею Поляковою. І саме з цього заходу все й почалося, оскільки фото обіймів викликало у мережі багато галасу, бо їм почали приписувати романтичні стосунки.

Згодом Діанова ще один раз побачили у компанії Полякової, та ще й на тлі розмов про розлучення зірки, це знову стало приводом для шанувальників думати, що між ними є якісь особливі стосунки. Проте насправді, співачка просто дуже захоплена ним як людиною, адже перебуваючи в таких умовах, на межі між життям та загибеллю, він зберіг у своєму серці багато тепла. Тому, немає жодних приводів думати, що між Михайлом та Олею просто дружба та повага один до одного. І днями Діанов показав чергове спільне фото з прогулянки з Олею. Але без жодних підписів та коментарів.

Також, варто нагадати, що на концерті Полякової 8-го березня Діанов був спеціально запрошеним гостем.Він вийшов на сцену та висловив щиру подяку Олі, народові, ЗСУ та сказав дуже важливі слова для кожного українця.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.