В 38 років фігура як у дівчинки: Тіна Кароль показала результат тренувань у модній сукні (ФОТО)

Тіна Кароль відома українська співачка, яка змогла завоювати шалену прихильність та любов від своїх слухачів. Пісні Кароль співають всюди, як старі, так й нові, це зовсім не дивно, адже вони потрапляють в саме серце.

Тіна за всі роки своєї популярності завжди була різна, вона змінювала репертуари, образи, манеру співу. Починала танцювати та демонструвати свої нові таланти, якими дійсно здивувала своїх прихильників. Так само змінюється й зовнішній вигляд Тіни, вона часто змінює зачіски, тобто, може ходити з чубчиком, може без неї, грається з довжиною волосся, укладкою, та навіть, з кольором волосся.

Тіна Кароль

Кароль завжди вважали красунею, тому, її прихильники захоплюються Тіною у будь-якому її вигляді та вазі. Проте останнім часом, артистка почала займатися йогою і дуже сильно схудла. Спочатку поціновувачі творчості Тіни думали, що вона захворіла, але потім стало відомо, що артистка просто почала займатися спортом та правильно вибудовувати раціон свого харчування. Тож, секрет гарної фігури Тіни розкрито, хоча вона його й не намагалась приховати

Так, артистка стала собі дозволяти одягатися як молода дівчинка, тобто, короткі топи, сукні, міні-спідниці, але в такому вбранні Кароль можна побачити дуже рідко. Загалом жінка надає перевагу класичному одягу, або спортивний стиль. І раніше, Кароль загалом не носила одяг оверсайз або спорт, бо можливо їй це не подобалося. А зараз артистка стала більш близькою до своєї аудиторії та часто демонструє свої нові луки.

Кароль у міні-сукні

Та днями на фан-сторінці співачка виклали її фото у чорній міні-сукні, яка дуже гарно демонструє стрункі ноги Тіни Кароль. Тож, співачка досі не зупиняється і продовжує вдосконалювати своє тіло та здоров’я. Тому, тепер Кароль збирає купу компліментів щодо своєї фігури та нових образів.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.