Максим Галкін засвітився в Україні в місті фортець: задивляється на новий замок для Алли Пугачової?

Максим Галкін відомий комік, пародист та артист, який з молодого віку зміг підкорити серця мільйонів глядачів як в Україні, так і в росії. І досі у чоловіка залишається купа прихильників.

Попри те, що Максим все життя був та залишається комічним актором, він має гострий розум та аналітичне мислення. Його важко назвати далеким від політики чи загалом від справ, які відбуваються у світі. Навпаки, Макс дуже розумна та чемна людина, яка вміє аналізувати інформацію, яка до нього доходить.Саме тому, Максим нині не живе в росії вже рік і взагалі не має жодних зв’язків з цією агресивною та недолугою країною.

Через підтримку України та від’їзд в Ізраїль Галкіна та Пугачову дуже засуджують їхні неадекватні колеги, оскільки вони вже продали весь бізнес в рф та навіть не збираються повертатися чи приїжджати у звичне для себе місце проживання. Алла та Максим публічно висловлюють свою позицію у цій війні. І Галкін відкрито говорить, що кошти з його закордонних концертів йдуть на допомогу ЗСУ.

Також нещодавно Макс опублікував фото з українського міста Кам’янець-Подільський, де колись знімався у фільмі “Все можуть королі”. Цей ніби-то непомітний жест підтримки України викликав у коментарях бурю емоцій. Багато хто дякує Максимові за підтримку, а хтось навпаки, засуджує його таку відверту позицію.

Та насправді ж родина Макса та Алли вже давно вирішили для себе, жити за совістю, чи проявити слабкість та прожити життя як у ляльковому театрі. Така позиція насправді дуже сильно впливає на свідомість людей, адже на своїх концертах Галкін не припиняє засуджувати дії російського керівництва та дуже гостро шуткує над всім тим, що відбувається.

Тому, не дивно, що артист з теплом згадує ті часи, коли міг в будь-який момент приїхати в українське місто на зйомки, концерти або просто відпочити, бо в цих містах є неймовірна сила та енергія, що заряджає.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.