Поцілунок Андрія Данилка та Інни Білоконь не залишив питань про їхні стосунки: як це було (ФОТО)

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко та його партнерка Інна Білоконь багато років інтригують своїх фанатів імовірним романом. Що послужило причиною подібних чуток?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко та його партнерка Інна Білоконь працюють разом близько 30 років. Початок їхніх взаємин припав на студентські роки. Майбутня Вєрка Сердючка та виконавиця ролі її матері Інна Адольфівна познайомилися під час навчання у коледжі.

Андрій Данилко та мама Сердючки провели концерт та їдуть далі
Андрій Данилко та Інна Білоконь приголомшили мережу поцілунком

Як розповідав Андрій, спочатку вони не сподобалися одне одному, але чим далі розвивалися їхні взаємини, тим ближче вони ставали.

Тим не менш, у кохання це не переросло. Хоча шанувальники роками сподівалися на зізнання від дуету про роман, Білоконь понад 20 років щаслива у шлюбі.

Її чоловіка звуть Олегом, він проживає разом з артисткою у місті Полтава та займається розведенням собак. Пара виростила двох дітей, і обидва вже дорослі люди.

Андрій Данилко та Інна Білоконь приголомшили мережу поцілунком

Тим часом Андрій Данилко досі жодного разу не був одруженим. Минулого року артист вперше дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів причину такого способу життя. Мовляв, про сім’ю мріяв, однак, не зміг побудувати її і вже навіть не має надії, що зможе.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися

Але що ж стало причиною чуток про заборонений зв’язок між артистом та його підлеглою? Вся справа в тому, що декілька років тому до мережі потрапив кадр, на якому Андрій Данилко та Інна Білоконь цілуються в губи. Даний знімок був зроблений під час відпочинку в Сполучених Штатах Америки.

Автором кадру був Ель Кравчук. Згодом чоловік пояснив публікацію фотографії тим, що намагався донести до публіки, що Андрій Данилко має традиційну орієнтацію. При цьому законний чоловік Білоконь жодного разу не коментував побачене. Втім, це далеко не єдиний випадок, в якому Вєрка Сердючка та її мама демонстрували неабияку близькість.

До преси потрапляли і інші кадри, на яких Андрій ніжно тримав Інну за руки, обіймав її та дозволяв собі речі, які зазвичай відбуваються між людьми, що знаходяться у романтичних стосунках.

Андрій Данилко та Інна Білоконь приголомшили мережу поцілунком

Нагадуємо, що минулого року Вєрка Сердючка та її мама Інна Адольфівна відправилися у концертний тур різними країнами світу. Їхні гастролі розпочалися з Прибалтики, а на даний момент відбуваються Сполучених Штатах Америки. В Європі колектив не встиг виступати через крововилив у Андрія у голосові зв’язки в результаті перенесеноговор ларингіту.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.