Яка красуня: єдина онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку модного глянцю і стала гордістю родини

Легендарна українська співачка Софія Ротару виховала не тільки успішного сина, який очолив їхню компанію, але й двох онуків, які виявилися не менш перспективними.

Онуки легендарної української виконавиці Софія Михайлівни Ротару Соня та Анатолій успадкували усі можливі таланти своїх предків. Зокрема, єдина онучка співачки володіє не тільки творчим потенціалом, але й неймовірними зовнішніми даними, які дали їй можливість будувати модельну кар’єру.

Софія Ротару і Соня Євдокименко
Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку

Так, декілька років тому Соня змінила місце проживання і переїхала з Європи до Сполучених Штатів Америки. Поселилася вона прямо в центрі Нью-Йорку разом зі своїм нареченим-мільйонером Денисом Жадановим і регулярно тішить підписників новими кадрами. На них красуня демонструє ідеальні пропорції обличчя, розкішне волосся, довгі ноги, ідеальну поставу та бездоганну фігуру.

Не дивно, що на таку красуню звертають вагу фотографи та редактори глянцевих журналів.

Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку

Наприклад, не так давно Соня Євдокименко потрапила на обкладинку видання ELLE. При цьому дана робота не була для красуні у новинку, адже вона з’являлася на перших шпальтах, але в компанії своєї сім’ї і раніше.

Онучка Софії Ротару прикрасила обкладинку 

Онучка легендарної виконавиці також досить часто бере участь у фотосесіях для різноманітних брендах, а коли таких немає, робить фотографії та відмічає модні будинки.

Тим часом у рідного брата Соні Анатолія не так багато успіхів, якими можна похизуватися. Хлопець вирішив піти по стопах своєї бабусі та зайнятися музичною кар’єрою. У даній сфері він себе випробовує досить довго, але поки що хіти молодої людини не надто цікавлять публіку. Прославитися в Україні він встиг іншим чином.

Після початку повномасштабної війни в Україні разом зі своїм батьком Русланом Анатолій був затриманий під час незаконного перетину кордону. Чоловіки намагалися втікти в Європу без дозволу на це. При затриманні правоохоронці зробили декілька фотографій, які і потрапили в мережу. Наступного дня чоловіки повернулися додому і невідомо, чи понесли вони якесь покарання за цей вчинок. А вже через півроку стало відомо, що Анатолію таки вдалося виїхати.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.