Володимир Остапчук знайшов свою Таюне і приміряв образ Володаря вовчиць Олега Винника: лишилось лише заспівати

Популярний телеведучий та успішний шоумен Володимир Остапчук є ще й досить гарним коміком та актором. Тому, іноді йому не важко приміряти на себе різні образи.

Володимир дуже артистична людина, по-перше, він ведучий, а значить, що на сцені він грає, звісно, не завжди, проте це присутнє. Також чоловік часто брав участь у різноманітних шоу, де йому також потрібно було дотримуватися певного образу. Тому, не дивно, що Остапчук проявляє себе іноді як актор.

Володимир Остапчук

Також відомо, що Володимир брав активну участь у довоєнних зйомках розважальних шоу “Маска” та “Ліпсинг батл”. Головною умовою обох проєктів – було перевтілення. А от інші судді та учасники мали вгадати хто це, та кого пародіює, а також оцінити виступ за певними критеріями.

Так, наприклад в соціальній мережі instagram чоловік неодноразово демонстрував свої перевтілення. До речі коли він ще був одружений з Христиною Горняк, то заради контенту міг приміряти її речі та образи. Певно, дух пародиста у Володимирі живе доволі давно та міцно, адже це на рідкість.

Так, наприклад, днями Остапчук показав себе в образі володаря всіх вовчиць в Україні Олега Винника. Певно, це врізана фотокартка, адже зараз розважальні шоу типу “Маска” не виготовляються. Та й Винник нині живе та лікується за кордоном. Тому перевтілюватися в нього зараз, немає потреби.

Остапчук в образі Олега Винника

Проте варто сказати, що Володимир дуже правдоподібно перевтілився в образ Олега, адже схожим є все, одяг, постать, зачіска та, поведінки на камеру. А все це каже про те, що професіоналами Остапчука на високому рівні. І можливо, його в майбутньому таки чекає сцена якогось розважального шоу. Але не в якості ведучого, а в якості гарного актора.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.