Зіркові близнюки – Руслан Сенічкін і Сергій Лиховида, Євген Клопотенко і Валерій Харчишин: виглядають як брати

Українських зірок досить часто порівнюють з іншими знаменитостями, які можуть бути дуже схожі одне на одного. І насправді, є дійсно дуже схожі між собою артисти, хоча на перший погляд так не скажеш.

Порівнювати зірок з яскравою зовнішністю здається абсолютно нормальна практика серед людей, адже досить цікаво помічати хто на кого схожий. І в реальному житті бувають люди, які дуже схожі між собою, але просто не звертають на це уваги. Загалом кажуть, що у світі точно є хоча б одна людина, яка схожа з вами та нагадує вашу зовнішність на всі 100 відсотків. Але не факт, що ця людина має таку ж саму національність як ви та ваша однолітка.

Наші гени та коріння – це дуже складна тема, адже ніхто не займається розкопками власного роду, адже це дуже дорога та не зовсім доречна процедура. До того ж складно знайти людину, яка знається на цьому.

Так, наприклад, коли люди є схожими між собою, то вони не звертають на це увагу, тому що всі ми можемо бути схожі, адже народжені в одній країні, коріння можуть переплітатися і хтось когось нагадує – це нормально.

Сторіс Сергія

Днями відомий ведучий та засновник каналів на YouTube  “Розмова” та “Призма пофігізма” Сергій Лиховида показав колаж з фотографією Руслана Сенічкіна та свою. І чоловік помітив, що вони з колегою дійсно дуже схожі. Тому, з цього приводу Сергій влаштував опитування, де кожен його підписник може сказати свою думку щодо схожості його з Сенічкіним. Більшість голосів була віддана за те, що чоловіки виглядають як брати.

Ще є одна зіркова парочка друзів, які виглядають немов брати – це Євген Клопотенко та Валерій Харчишин. Дивно, але на одному зі спільних фотографій люди помітили, що чоловіки мають досить схожі риси обличчя. І це дійсно так, щось таке спільне в їхньої зовнішності є, але складно сказати, що саме.

Тож, серед своїх знайомих ви можете легко зустріти людину, яка дійсно може бути схожою на вас, але ви обидва можете це не помічати навіть.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.