“Голі” нігті – тренд 2023 року, який підтримують зірки: Зеленська, Каменських Сумська, Кароль та інші

Кожного сезону модні тенденції змінюються та змушують жінок відходити від своїх звиних образів і пробувати щось новеньке, адже це новий досвід, нові відчуття та нові емоції.

Для українських жінок доглянутість завжди була, є і буде одним з головних чинників своєї впевненості. Адже погодьтеся, коли ми робимо собі новий манікюр, корекцію брів, ходимо до косметолога, обрізаємо, відрощуємо або фарбуємо волосся – ми відчуваємо себе інакше. Більш впевненими, більш легкими та починаємо більше вірити в себе та свої можливості.

Дуже важливо подобатися собі, і насправді новомодні тренди взагалі не мають жодного значення. Адже кожна жінка має свої смаки та погляди на тренди й на власну зовнішність і стиль. Та все ж таки багато жінок хоча б раз слідували моді. Так, наприклад трендом 2023 року стали непокриті нігті. Тобто манікюр без гель-лаку. І багато зірок спробували його.

Олена Зеленська

Перша леді точно має виглядати неймовірно та впевнено, а також бути прикладом для інших жінок в усьому світі. Тому для неї стилісти обирають найкращі образи. Тож, відповідати трендам – одна з її задач. Так, Олена нині також, як і інші жінки ходить без покриття нігтів, але з манікюром.

Настя Каменських

Співачка також завжди намагається відповідати трендам, оскільки вона сама по собі модниця. Тож і на цей раз вирішила спробувати походити з манікюром без гель-лаку і дати їм змогу відновитися.

Ольга Сумська

Ольга Сумська

Народна артистка України завжди любила натуральність, тому та новина, що нігті без покриття увійшли у моду, дуже її потішив і Ольга залюбки відповідає цьому тренду.

Анна Кошмал

Зірка серіалу “Свати” Аня Кошмал є прихильницею всього натурального, вона навіть випустила свій бренд натуральної косметики. Тож, на її нігтях немає нічого, окрім простого манікюру.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Тіна також полюбляє натуральність, тому й поп-діва вирішила спробувати походити з нігтями без лаку.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.