З Кацуріним тотально відстає від моди: Надя Дорофєєва показала манікюр-антитренд 2023 і масивну обручку

Надя Дорофєєва молода, талановита та дуже симпатична жінка, яка слідкує за модними тенденціями, але й має власний смак, тому не завжди відповідає моді і тенденціям.

Дорофєєва почала свій творчий шлях багато років тому, коли її на одному з конкурсів талантів помітив Позитив та запропонував Потапу її прослухати. І вийшло все дуже вдало, адже саме тоді Потапенко планував створити новий гурт “Время і Стекло”, тому потрібна була солістка, адже солістом мав бути Позитив. Так і утворився дуже популярний гурт, який років 10 був на піку своєї слави.

Надя Дорофєєва

Коли Надя потрапила у світ шоу-бізнесу, їй довелося навчитися розбиратися за модою, стилем та власноруч іноді створювати образи. Тому відчуття стилю дуже важливо для артисток, та й загалом, для публічних людей.

Кожна дівчина дуже полюбляє слідкувати за собою та робити процедури краси, це різні масочки, манікюри, корекція брів, походи до косметолога та інші процедури краси. Для жінок відчувати себе красивою – це як ковток свіжого повітря. І ми відчуваємо в собі більшу впевненість, коли впевнені у своїй красі. Це абсолютна правда й кожна дівчина намагається радувати себе такими процедурами.

А стосовно відомих жінок, то їм варто бути більш пильними, коли вони роблять собі процедури краси. Адже прихильники дуже пильні й можуть завжди висловити свою думку щодо їхнього зовнішнього вигляду та змін.

Так, наприклад, нещодавно Надя Дорофєєва показала свій новий манікюр, але він не є трендовим у цьому сезоні. І прихильники Наді це помітили. А також жінка показала дуже масивну каблучку на своїй руці, що теж виглядає недоречно та зовсім не стильно.

Але не варто забувати, що у кожної дівчини є власний смак та відчуття стилю, тому й Дорофєєва обирає для себе те, що в першу чергу подобається їй самій, а не публіці.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.