Як виглядають всі діти Алли Пугачової від різних чоловіків: не всі пішли у зіркову матусю (ФОТО)

Алла Пугачова відома народна артистка росії, яку в свій час дуже любили й українські слухачі, оскільки вона дуже часто була запрошеною гостею на наших концертах та дружила з багатьма українськими колегами.

Крім того, що Примадонна зуміла побудувати неймовірно успішну кар’єру та завоювати сцену й стати найталановитішою та найповажнішою артисткою серед радянського союзу, вона ще й має бурхливе особисте життя.

Як відомо, Алла заміжня вже втретє, і першим її чоловіком був батько всім відомої Христини Орбакайте. Батьком Христини став актор цирку – Миколас Едмундас Орбакас. Про чоловіка відомо не так багато, але у шлюбі з Аллою вони були лише 4 роки, а потім розлучилися і дочка, звісно, залишилась з Пугачовою.

Христина також з дитинства стала відомою акторкою, а потім почала займатися співочою справою, як і її мама. Тож, таланти жінка перейняла від своїх талановитих батьків. І зараз Христина Орбакайте є справжньою зіркою російської естради.

Також Алла Борисіна має ще двох діточок, і вони народилися вже у шлюбі з актором та коміком Максимом Галкіним. Але, як звітують російські ЗМІ, Гаррі та Ліза народилися від сурогатної мами. Та цей факт поки не є підтвердженим. Та діти дуже схожі на Макса та Аллу, і вони розвиваються зі швидкістю світу.

Гаррі і Ліза розвиваються, відвідують багато різноманітних гуртків, гарно вчаться у школі і дуже тішать своїми результатами батьків. Алла та Максим багато часу приділяють своїм малюкам, особливо зараз, коли вони всі разом живуть в Ізраїлі. А це чужа країна для дітей та для їхніх батьків.

Ліза має світле волосся та дуже гарні, великі очі, які до речі так само виглядають й у Гаррі, але хлопець має інший колір волосся, це він перейняв від зіркового батька Максима Галкіна. Загалом діти дуже красиві.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.