Михайло Заливако показав сміливе фото в ліфті з таємною незнайомкою: знайшов нове кохання?

Михайло Заливако був головним героєм найромантичнішого шоу "Холостяк" в одинадцятому сезоні. Тоді мало хто знав, ким він взагалі є і саме шоу зробило його відомим та популярним.

Міша Заливако дуже привабливий та цікавий чоловік, який зміг підкорити серця багатьох дівчат, які були на проєкті. Їх було багато та всі вони були дуже різними. Але зачепити кремезне серце харківського завидного нареченого змогли далеко не всі. Найбільше Михайла зачепили Юля-Зайка та Анна Богдан. Але в цій боротьбі переможницею вийшла лише одна.

Михайло Заливако

Перемогла Анна Богдан, яка підкорила серце Михайла ще під час першого індивідуального побачення, а далі все просто пішло сам собою. Адже почуття контролювати важко, а Заливако по вуха закохався в Аню, і це було взаємно.

Таким чином їхні стосунки почали розвиватися ще під час проєкту, і навіть досить бурхливо, тому й після шоу вони одразу почали жити разом і будувати своє сімейне життя разом. Але перший час їм не можна було показуватися на публіці, тому було важко, але згодом все стало відомо для всієї країни і вони почали вже відверто демонструвати свої стосунки.

Міша з Богдан

В них було багато подорожей, спільних спогадів, гарних моментів та красивих фотографій. Тож, ці стосунки були неймовірно щасливими, на перший погляд. Але все має змогу підходити до фіналу. Тому, влітку 2022 року якраз під час війни Анна та Михайло розійшлися. Причин ніхто не знає, проте всю Україну це дуже здивувало.

Тепер кожен з них живе своїм життям, Аня в Києві, приймає квіти від прихильників, працює та займається собою. А от Міша активно займається благодійністю та запустив власний бренд одягу.

Сторіс Міші

Тож, і Михайло не сумує, а досить гарно проводить час, і інколи навіть з дівчатами. Так, наприклад днями він виклав фото у сторіс з ліфта, де їде у компанії дівчини. Хто вона – невідомо, але здається з Заливако у неї досить гарні стосунки.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.