Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Сашко Цвігун показав свою молоду маму: ошатна жінка з модним боб-каре

З популярністю до людини приходить чимало уваги з боку прихильників. Втім це правило також поширюється на близьких зірки. Дізнайтесь, як виглядає мама переможця "МастерШеф. Битва сезонів" Сашка Цвігуна.

Телепроект “МастерШеф” породив чимало талановитих кухарів. Дехто приходив на шоу уже з певним досвідом та професійним бекграундом. Для таких людей, не аматорів, проект став допомогою у просуванні свого бренду. Так сталося і з Сашком Цвігуном, переможцем “МастерШеф. Битва сезонів”, який дивує своїм талантом не тільки звичайних людей, але й професійних шефів.

Коротко про Сашка

Сашко Цвігун — справжній талант. Його фішка — це нестандартні поєднання смаків, авангард в стравах та творчий підхід до подачі страв. Хлопець очолив команду кухарів в ресторані та став повноцінним шефом, коли йому було лише вісімнадцять років. В одному з інтерв’ю Цвігун розповідав, що з усіх сил намагався навчити свою команду сучасним віянням та трендам зі святу кулінарії. Однак зробити це виявилось надзвичайно складно, й тому кухарю довелося оновити штат своїх працівників.

Переможець МастерШеф. Битва сезонів Сашко Цвігун
Переможець МастерШеф. Битва сезонів Сашко Цвігун

Сашко Цвігун брав участь в шоу “МастерШеф” двічі. Перший раз він з’явився на телеекранах в другому сезоні “МастерШеф. Професіонали”. Зі слів самого хлопця, він розраховував дійти максимум до десятки учасників. Але реальність перевершила його сподівання, і Сашко став одним із трьох фіналістів. Проте, на жаль, не здобув перемогу.

Вдруге прихильники шеф-кухаря змогли побачити його на “МастерШеф. Битва сезонів”, де змагались учасники різних сезонів: як аматорів, так і професіоналів. Цього разу Сашко Цвігун переміг і довів усім, що лише вдосконалює свої навички.

Отож, з виходом випусків шоу, фанбаза кулінара активно збільшувалась. Наразі на сторінці Сашка в Instagram більше 82 тисяч підписників. Періодично хлопець публікуж фото своїх страв, або якісь цікаві моменти з життя. Так, днями він показав прихильникам, як святкує день народження мами. В сторіс він оприлюднив відео, де вся родина в ресторані вітає жінку. Прихильників вразило те, наскільки Сашко схожий на свою маму. І звичайно, не можна не відзначити те, як стильно виглядає мама молодого кулінара. Жінка має стильну зачіску боб-каре й виглядає значно молодше своїх років.

Сашко Цвігун привітав маму з днем народження
Сашко Цвігун привітав маму з днем народження

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.