Ані Лорак показала нове фото з коханим іноземцем: відпочиває на пляжі без докорів сумління (ФОТО)

Ані Лорак колись була дуже популярною та відомою співачкою українського шоу-бізнесу, але згодом жінка обрала для себе інший шлях, та врешті решт не припинила цікавити українців.

Творча кар’єра Лорак розпочалась в Україні, і саме тут з невідомої дівчинки з неабияким талантом, вона стала зіркою світового масштабу. Так, багато років Ані співала на різних концертах та дійшла до рівня артистка, який їздить у тури містами України і дає власні концерти.

Ані Лорак

Популярність та визнання до юної співачки прийшли швидко, тому, Ані ніколи не сиділа без роботи. Та оскільки раніше, шоу-бізнес України й росії був одним цілим, то дівчина, звісно, їздила виступати й у москві. Також у неї давно зав’язалась міцна дружба з Сергієм Лазарєвим та Філіпом Кіркоровим. І саме вони стали однією з основних причин, чому Лорак поїхала далі будувати кар’єру у росію.

Та ось у житті Лорак цікавим аспектом є не тільки робота, а ще й особисте життя. Не секрет, що багато років тому на її життєвому шляху зустрівся турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, за якого, вона вийшла заміж та народила дитину. Але подружнє щасливе життя не проіснувало багато років. Оскільки у Ані було багато роботи та відряджень. І жінці просто фізично не вистачало часу на родину, тому турецький чоловік засумував та почав гуляти вільно. А ось зраду Лорак не пробачила та подала на розлучення.

Так, Ані багато років була самотньою жінкою і не могла зустріти своє справжнє кохання,хоча романи їй приписували постійно. Але закохатися вона змогла лише нещодавно, і цим щасливчиком став чоловік якого звуть Ісаак, він живе в Іспанії та є тренером з медитацій і йоги. Як вони познайомились невідомо, проте видно, що разом з Лорак чоловік став щасливим.

Та днями у мережі з’явилось спільне фото пари, де вони спокійно відпочивають на пляжі у Дубаях насолоджуються часом, який можуть провести одне з одним.

Схожі статті

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.