У кисневій масці з трубкою: 54-річна Надія Матвєєва стривожила своїм виглядом в елітній клініці

Надія Матвєєва відома та дуже затребувана українська телеведуча, яка завоювала прихильність українців своєю наполегливою працею та відданістю улюбленій справі, як справжній професіонал.

Надя Матвєєва вже багато років є незмінним обличчям каналу СТБ, оскільки вона дуже вперто йшла до своєї мети стати телеведучою, і їй це вдається. У Матвєєвої є власний стиль та своя подача, яку точно ніхто не зможе повторити, адже вона незамінна.

Надія Матвєєва

Оскільки жінка є дуже відомою, то багатьох звісно, цікавить її життя за межами камер та знімального майданчика. Але про своє особисте життя Надія не надто говірка. Проте відомо, що у жінки є вже досить дорослий син та молодий наречений. І колись сама ведуча казала, що вона не визнає стосунків, в яких у партнерів є велика різниця у віці, сама ж і закохалась у такого. Тому, недарма кажуть, не варто зрікатися, може статися будь-що.

А ще останніми роками Матвєєва серйозно взялася за своє здоров’я та фізичну форму, адже жінка навіть у своєму особистому блозі в соціальній мережі instagram демонструвала, як вона займається фітнесом на вулиці та закликала інших робити те ж саме. Бо на погляд Наді – спорт це сила і життя. А оскільки вона дуже ретельно та відповідально слідкує за станом свого здоров’я, то займається регулярно.

Надія жінка, а всі жінки стежать за собою, вона нерідко відвідує косметолога, аби якомога довше зберегти свою красу. Але зовнішній догляд ніщо без внутрішнього, тому, Матвєєвій потрібно ще й дбати про своє ментальне здоров’я, особливо зараз. Адже ми всі зараз живемо у постійному оточенні стресу.

Так, днями ведуча відвідала елітну клініку, де спробувала релаксуючу процедуру для зниження стресу та розширення легенів. Процедура називається “Гіпокситерапія” – вона знижує рівень кортизолу в організмі, тобто знижує стрес в організмі, розширює легені та розслабляє, а також активізує дихання.

Для такої процедури потрібно одягнути кисневу маску та подихати спеціальним повітрям, який є імітацією високогір’я. А ще сама атмосфера у кабінеті дійсно створює враження курорту.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.