Колишня дружина Дзідзьо Славія публічно розплакалася та не стала приховувати причину: “Це моє некрасиве…”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Ярослава Притула вразила своєю емоційністю на сцені. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

2021-го шоу-бізнес сколихнула чергова новина про розлучення. На цей раз криза торкнулася шлюбу Дзідзьо та Славії. Колишня дружина виконавця дала декілька ексклюзивних інтерв’ю, в яких розповіла про проблеми в стосунках з чоловіком, а пізніше і сам музикант підтвердив, що їхня історія добігла кінця і вони розлучаються.

Михайло Хома та Ярослава Притула
Славія публічно розплакалася

Славія публічно розплакалася

З тих пір Славія активно займається саме своєю кар’єрою. Жінка мріяла стати популярною виконавицею, і після розлучення отримала усі можливості для реалізації своїх планів. За 2 роки співачка записала декілька композицій, активно виступає, зокрема і в підтримку України, а також випускає нові кліпи.

Нещодавно Ярослава в черговий раз вийшла на сцену, але не сприймала емоцій і заплакала. Причина найпопулярніша в Україні — війна.

Славія публічно розплакалася

Коли артистка вже завершувала композицію, не витримала, її голос затремтів, а по обличчю було зрозуміло, що вона плаче.

Відповідне відео з’явилося і на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона зізналася у своїх почуттях.

“Це моє некрасиве заплакане обличчя і голос, під час концертної прем’єра пісні”

Варто відзначити, що Славія після початку повномасштабної війни в Україні почала активно пропагувати національні інтереси, а також неодноразово проявляла свою прихильність до пані Ірини Фаріон. Зокрема політична та громадська діячка знялася у її новому кліпі, що багатьом українцям вкрай не сподобалося.

Тим не менш, колишня дружина Дзідзьо стримано реагує на критику, а от за підтримку всім активно дякує.

Нагадуємо, що після розлучення Дзідзьо віддав колишній дружині у якості відступних елітну квартиру на березі озера. Після офіційного розриву пара змогла зберегти дружні відносини, і ба більше, Михайло навіть допомагає екс-благовірній будувати музичну кар’єру мудрими порадами. Обидва не приховують, що намагаються побудувати нові стосунки. Наприклад, напередодні війни Славія мала переїхати до свого нового коханого, однак подій 24 лютого змінили її плани.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.