Слава Соломка замінив Тоні Матвієнко Арсена Мірзояна: у смокінгу з жовтим метеликом став кавалером співачки

Тоня Матвієнко відома українська співачка, яка пригорнула до себе увагу через бурхливий роман з колегою Арсеном Мірзояном. Після початку стосунків зі своїм майбутнім чоловіком популярність Тоні виросла.

Відомо, що від самого початку повномасштабної війни Тоня разом зі своєю донечкою Ніною від Арсена Мірзояна поїхала за кордон заради її безпеки та здорової психіки. Звичайно, коли твій чоловік пішов на захист країни, а мати залишилась в Україні всидіти за кордоном важко, але на перше місце мами завжди ставлять безпеку та здоров’я своїх дітей. Тому, Тоня нікуди не виїжджала цілий рік.

Тоня Матвієнко

Та нещодавно, жінка нарешті змогла приїхати до рідного Києва і вже активно відвідує світські заходи. Наприклад, днями телеведучий та актор Слава Соломка, який також дуже цікавив публіку своїми витівками на телебаченні став кавалером на день для Тоні. Річ в тому, що у Києві стартував тиждень Австрійського кіно, і всі охочі мали змогу відвідати цей захід в період з 30.03.2023 по 05.-04.2023.

Оскільки Матвієнко поки що у Києві вільна від роботи та проєктів, вона залюбки відвідала кінотеатр “Жовтень”, де й відбувся кінофестиваль. А ось компанію їй склав саме Слава. Раніше не було помітно, що Матвієнко і Соломка товаришують, але не про всіх друзів зірок ми можемо щось знати, тому вони обидва провели гарно час у приємній компанії.

Слава Соломка

Це був 11-й кінофестиваль в Україні, хоча міг би бути 12-й, просто минулого року організатори не могли його провести через активність бойових дій. Та цього року українці змогли побачити багато цікавого.На цьогорічному фестивалі глядачі побачать комедії про донорство та мінливість успіху в шоу-бізнесі, байопік про знамениту мистецьку пару минулого століття, документальну стрічку про сміття, а також пригоду для сімейного перегляду.

Спільний захід Тоні та Слави

Тож, саме такими стрічками з Австрії насолодилися й Тоня зі Славою, а також зустрілися й поєднали приємне з корисним.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?