Разом по гриби: суддя шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський показав своїх батьків – сімейна ідилія в лісі

Ніщо так не допомагає розслабитись та відпочити від буденних проблем, як відпочинок на природі. Особливо класно, коли разом із тобою ці моменти розділяють близькі.

Бути медійною особою — це завдання не з легких. Зірки перебувають під постійним тиском, а графіки зйомок іноді не дають можливості поспати хоча б декілька годин. У багатьох селебріті є свої методі відпочинку від безперервної роботи. Хтось віддає перевагу лакшері-курортам за кордоном, а комусь декілька днів за містом на природі в радість. Нерідко про зірки публікують на своїх сторінках в соціальних мережах подробиці свого відпочинку. Так, наприклад, суддя шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський поділився затишними світлинами з відпочинку в лісі.

По гриби із сім’єю

Суддя шоу “МастерШеф” Володимир Ярославський порадував підписників фотографіями з відпочинку в лісі. Разом із батьками він вирішив присвятити час улюбленому заняттю — збиранню грибів. Прихильників неаюияк розчулила затишна сімейна атмосфера.

Окрім світлин відомий шеф-кухар оприлюднив декілька відео. На одному із них він допомагає мамі знайти заповітні грибочки. Також підписників зацікавила назва грибів, які збирала сім’я. Через свій незвичний зовнішній вигляд багато хто побачив їх вперше. В коментарях прихильники почали активно обговорювати все, що пов’язано із збиранням грибів.

Крім того, фанати зазначили, Володимир дуже схожий на своїх батьків. Особливу увагу підписники приділили першому фото. Вони зазначили, що він поруч із мамою, наче маленький хлопчик. Також прихильники були в захваті від того, наскільки мило спілкуються син із мамою.

Коротко про Володимира Ярославського

Володимир Ярославський — це український шеф-кухар, має статус одного із 25 найкращих кулінарів України. Найбільшу популярність серед українців кулінар отримав завдяки участі в проекті “МастерШеф” в ролі судді.

Володимир Ярославський та судді шоу МастерШеф
Володимир Ярославський та судді шоу МастерШеф

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?