Оля Цибульська постала з двома крихітними малюками на руках і вразила зізнанням: ім’я для дочки вже є

Знаменита українська співачка Оля Цибульська схвилювала мережу фотосесію з дітьми та розповіла про плани на народження дочки. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Оля Цибульська є матір’ю хлопчика Нестора. Дитина народилася у шлюбі з Народним депутатом України Сергієм Грисюком. Попри музичну кар’єру та постійну зайнятість співачка тим не менш планує народження ще однієї дитини. Про це вона свого часу розповіла для журналу “Хочу”.

Оля Цибульська постала з двома крихітними малюками на руках

Так, зірка взяла участь у фотосесії для глянцю, де її партнерами виступили два крихітних малюки. На фотографіях артистка тримає дітей на руках. Сама Оля одягнена у джинсовий комбінезон простого крою. На обличчі в неї яскравий та щільний макіяж, а на голові модне укладання.

Оля Цибульська постала з двома крихітними малюками на руках

В інтерв’ю для видання Ольга зізналася, що всерйоз задумується про народження дочки, а також вже обрала для неї ім’я.

“Ще перед появою Нестора я багато читала про значення імен. Пам’ятаю, тоді сказала чоловікові – якщо буде дочка, Варвара. Незважаючи на новомодні тренди, поки що більш відповідного імені для доньки не знайшла. Якщо більше, ніж за два роки нічого не змінилося, думаю, вже й не зміниться, буде у нас Варвара”

Однак, поки що Ольга Цибульська не повідомляє про рішення стати матір’ю вдруге.

Нагадуємо, тривалий час співачка не показувала публіці свого чоловіка. Зазвичай артистка фотографувала його зі спини, демонструючи своїм підписникам, що він все ж таки існує. Тим не менш, користувачі мережі ставилися до даних кадрів дуже скептично, вважаючи, що Ольга може просто водити їх за ніс. Тим часом батьківство Нестором часто приписували куму Ольги Дзідзьо. Подейкували, що вони дуже схожі між собою. Тим паче, що в українському шоу-бізнесі активно пліткували про роман між зірками, після того, як вони виконали декілька дуетних пісень.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Цибульська вперше показала свого чоловіка Сергія та поклала край пліткам. При цьому вона заявила, що показує його вперше та востаннє. Втім, особистість благовірного Ольги встановили за рік до цього, під час скандалу між Дзідзьо та його колишньою дружиною Славією.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?