Полюбила його як свого сина, а він перетворився на противника: як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської

Знаменита українська акторка Ольга Сумська має двох дочок відріз них чоловіків. Старша спадкоємиця Антоніна впродовж 8 років проживає у москві.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Сумська потрапила у вельми неприємну ситуацію, адже її старша дочка Антоніна на той момент вже 7 років проживала в російській федерації. Ба більше, красуня встигла вийти заміж та побудувати там сім’ю.

 Як виглядає зять Ольги Сумської

 Як виглядає зять Ольги Сумської

Тривалий час шанувальники очікували, що Антоніна скаже бодай слово у підтримку своєї батьківщини. Натомість її матері довелося публічно виправдовуватися. Зокрема, Ольга В’ячеславівна заявила, що Тоня перш за все піклується про своїх дітей і знаходиться у ситуації, в якій не може собі дозволити говорити вголос про свої реальні думки і реальну позицію.

Коли ж Паперній запропонували покинути російську федерацію та заговорити, зірковому сімейству не знайшлося що відповісти. При цьому Тоня заблокувала доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Раніше Сумська неодноразово розповідала, що і їй, і її дочці приходять неприємні повідомлення від співвітчизників.

Тим не менш, Тоня не тільки на говорить про війну, але і всіляко демонструє, що її це не стосується. Паперна активно виходить на червоні доріжки разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем, і навіть знімається в російському кіно.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Не так давно Ольга Сумська заявила, що є велика імовірність, що Володимир буде мобілізований. Навіть цей факт не змусив сім’ю переїхати за кордон.

Варто відмітити, що раніше у Ольги В’ячеславівни складалися неймовірно теплі стосунки з її зятем. Вона публічно демонструвала до нього хороше ставлення і ніколи не говорила про чоловіка погано, навіть не натякала. А вже 2022-го Сумська стримувалася взагалі коментувати будь-що, що стосується її зятя. Яку позицію займає він, що думає, як планує жити далі – усе це залишилося у таємниці.

Нагадуємо, що не так давно акторка заявила, що більше не буде виправдовувати свою дочку, адже це не буде чесним по відношенню до українців, які понесли втрати.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.