36-річний Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів: наче рідний брат Дмитра Комарова

Глядачі звикли бачити одного з найпопулярніших українських шеф-кухарів Євгена Клопотенко з чубом та вусами або з кучерями. Втім, зірка нещодавно показав себе абсолютно в іншому амплуа.

Безумовно, глядачі звикли до образу Євгена Клопотенка, адже він за роки популярності не зраджує своїм розкішним вусам і лише час від часу змінює зачіску, яка тим не менш, не надто змінює цілісного образу.

Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів

Євген Клопотенко показав, як він їсть лимон з пліснявою
Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів

Контент кулінар здебільшого пов’язаний з його професійною діяльністю, адже пристрасть до готування та створення смачних і апетитних страв привела чоловіка до популярності. Звісно, після початку повномасштабної війни в Україні Євген також багато часу приділяє саме своїй батьківщині, усіляко намагається захищати її інтереси та бере участь в інформаційній боротьбі.

Але знаходиться хвилинка і для розважального контенту. Наприклад, нещодавно Євген показав своїм шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук, як виглядає без вусів та шевелюри.

У профілі з понад 800-тисячною аудиторією Євген Клопотенко згадав, як працював офіціантом, барменом, закупником, менеджером, а тоді потрапив у команду відомого ресторатора Дмитра Борисова. Саме в його закладах кухар “набрався найкращого досвіду”, тож показав, як виглядав у ті часи до популярності.

Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів

Варто відмітити, що шанувальники одразу ж почали коментувати стосовно того, на кого ж схожий Євген. Хтось побачив у ньому Марка Цукерберга, а хтось інших відомих людей.

Нагадуємо, що Євген Клопотенко не тільки розвиває свій ресторанний бізнес, активно бере участь у зйомках на телебаченні, а зірка намагається всіляко трансформувати харчову культуру в Україні. Наприклад, декілька років тому разом з Оленою Зеленського він складав меню для школ. Варто відмітити, що дана діяльність серйозно привертала увагу, адже понад 30 років українські школярі харчуються за радянськими параметрами та стандартами.

При цьому дана співпраця дала можливість Євгену краще познайомитися з першою леді та зробити свої висновки. Якось Євген пожартував, що не дивлячись на свій образ в медіа, насправді Олена — деспот, і Володимир Зеленський про це добре знає.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.