Владислав Яма показав, як після переїзду в Маямі розвиває свого сина Леона: ігри для розумників (ФОТО)

Владислав Яма відомий український хореограф та професійний танцівник, кар'єра якого має неймовірні успіхи серед його колег. Але для такого шаленого успіху Яма йшов дуже довго.

Та в останній рік життя кожного українця змінилась на 360 градусів, і життя Владислава не виключення. По-перше, він разом з родиною переїхав в Америку, а точніше у Маямі. А, по-друге, чоловік залишився без улюбленої роботи та проєктів, в яких він часто брав участь в Україні. Саме завдяки різноманітним шоу на телебаченні Владислава вважають справжньою зіркою у сфері професійних танців та шоу-бізнесу.

Родина Ями

Та нині у Влада та йог родини зовсім інше життя, тепер воно базується в США. І звичайно, що в іншій країні все інакше. Тому, Лілія, Леон та Владислав досі звикають до нового клімату та установ життя. До війни всім здавалося, що жити за кордоном дуже гарно, але тепер кожен українець стикнувся з проблемами, адже в Європі все не так просто можна зробити, як у нас. Навіть потрапити до лікаря без певних документів та довідок неможливо, навіть, якщо терміново.

Тому Яма дуже часто згадує у сторіс в соціальній мережі своє довоєнне щасливе та творче життя. А ось в Америці чоловік займається волонтерством, а також іноді працює діджеєм у клубах. Це дозволяє чоловікові продовжувати бути творчим та хоча б іноді відчувати себе у своїй сфері. Та от чим на життя собі заробляє Владислав – невідомо, адже він не сильно розповсюджується на цю тему.  І його можна зрозуміти, бо чоловік вже встиг наслухатися критики від своїх колег та підписників.

Але хореограф не соромиться показувати, як проводить час із сином Леоном. Влад часто гуляє з дитиною та розважає його як тільки може. І днями він продемонстрував, як розвиває Леона.

Ігри Ями з сином

Яма запостив у сторіс, як вони з сином грають у шахи, а, як відомо, ця гра інтелектуалів, оскільки там варто прораховувати кожний крок та кожних свій хід, інакше можна програти і не зрозуміти, де була помилка.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.