Після розставання з Мішиною Еллерт набрав вагу за кордоном і показав, як виглядає: “Припинив згущенку їсти”

Знаменитий український гуморист та комік Олександр Еллерт показав, як став виглядати в еміграції та зізнався про набір ваги. Усі деталі в нашій статті.

Перед прийняттям рішення про еміграцію у житті знаменитого українського гумориста Олександра Еллерта сталося ряд змін. По-перше, чоловік розстався зі своєю коханою Ксенією Мішиною. Численні спроби відновити стосунки були невдалими, і врешті-решт артист наважився на кардинальні зміни.

А по-друге, в Україні його не тримала робота, адже у студії “Квартал 95” він не працював майже півроку. Коли Олександр вийшов на зв’язок з шанувальниками та повідомив про своє перебування в Сполучених Штатах Америки, фанати здебільшого схилялися до думки, що ця поїздка носить робочий характер, і незабаром Еллерт повернеться. Але якби не так! Минали тижні, але комік продовжував жити за океаном.

Олександр Еллерт набрав вагу за кордоном

Переможець Холостячки Олександр Еллерт офіційно безробітній
Катя Репяхова розповіла, що її маленький син досі не заговорив

Зараз зірка знаходиться в еміграції рівно рік. За цей час Олександр встиг створити свій YouTube-блог, в якому показує життя в Америці, а також спілкується з різними мешканцями країни, які діляться своїм особливим досвідом та можуть продемонструвати  різноманітність публіки там.

Олександр Еллерт набрав вагу за кордоном. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також зірка наважився на зміни у зовнішності. Здебільшого мова йде про вагу, яку Олександр намагався набрати. Заради цього чоловік активно їв згущене молоко, яке до того ж обожнює.

Як з’ясувалося нещодавно, Еллерт вже набрав 6 кілограмів. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак, мова йде не про зайву вагу, а скоріше про м’язи, адже чоловік активно тренується. Втім, зміна у тілі зовсім не відображається на обличчі артиста.

Нагадуємо, що не так давно Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, що Олександр знищував її морально. Артистка просить не асоціювати її з колишнім обранцем, а також не хоче відповідати на питання пов’язані з їхніми стосунками. Натомість Олександр повністю змінив свою лінію поведінки і також демонструє своє невдоволення згадками про акторку в публічному просторі.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.