Алла Пугачова не повірить своїм очам: Філіп Кіркоров засвітив імпланти, які вставив у неочікуване місце

Знаменитий російський виконавець Філіп Кіркоров не припиняє епатувати публіку. Залишившись без Євробачення та благ європейського життя, зірка вирішив попрацювати над собою.

Філіп Кіркоров завжди користувався доволі неоднозначною репутацією в шоу-бізнесі. Вибуховий характер, незвичайний смак, епатажність — усе це часом зігравало злі жарти з виконавцем. Після початку повномасштабної в Україні Філіп Кіркоров сподівався зберегти своє старе життя, відмовившись виступати проти режиму. Однак, звучні для Філіпа Бедросовича блага назавжди відійшли у минуле.

У Кіркорова хочуть відібрати будинок
Філіп Кіркоров засвітив імпланти

Наприклад, виконавець обожнював конкурс Євробачення, на який кожного року з великим захопленням їздив, і де брав участь у якості наставника. Не меншою любов’ю користувався відпочинок Сполучених Штатах Америки, де у Філіпа є маєток, який він ділить зі своєю рідною тіткою. Але судячи з усього, Кіркоров вирішив компенсувати свої втрати. Не так давно артист наважився на повне перевтілення і вразив шанувальників змінами у зовнішності. Зокрема мова йде про підтяжку обличчя, зміну кольору волосся, очей, типу фігури, і як з’ясувалося нещодавно, поява імплантів у тілі артиста.

Філіп Кіркоров засвітив імпланти

Користувачі розділилися у думках: одні вважають, що насправді Філіп Кіркоров просто використовує накладки, інші все ж таки схиляються до думки, що мають місце імпланти або захоплення косметологією. Тим не менш, сам співак повністю заперечує дані тези і заявляє, що в нього все натуральне.

Філіп Кіркоров засвітив імпланти
Філіп Кіркоров засвітив імпланти

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні ряд вітчизняних зірок намагалися зв’язатися з Філіпом Кіркоровим та вмовити його виступити у підтримку України. Однак, поп-король ігнорував своїх колег і прийняв рішення відмовчуватися.

У той самий час його колишня дружина і найближча подруга Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним засудила війну та виїхала з російської федерації в Ізраїль. Позиції одне одного зірки ніколи не обговорювали публічно. Тим не менш, пізніше до мережі стала потрапляти інформація про те, що Філіп Бедросович нібито проти війни, однак йому нез вистачило сміливості заговорити про це вголос через страх втратити своє майно та майданчик для виступів.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.