Як виглядає дочка Захура, через яку розпався шлюб Камалії: за 20 років жінки мільярдера так і не помирилися

Не так давно найбагатша співачка України Камалія сколихнула мережу зізнанням про проблеми у шлюбі з чоловіком. Пізніше артистка уточнила, що більше не разом з мільярдером Захуром.

Знаменита українська співачка Камалія ніколи не приховувала того факту, що в неї не складаються стосунки зі старшою дочкою свого чоловіка Мохаммада Захура Танею. Ще в інтерв’ю Аллі Крутій артистка чесно визнала, що падчерка її недолюблює, а от пасинок Арман навпаки прекрасно з нею ладнає.

Як виглядає дочка Мохаммада Захура

Тоді зірка не могла назвати конкретну причину стосунків, які не склалися. Але як з’ясувалося, відсутність взаєморозуміння з молодою жінкою все ж таки відобразилося на шлюбі артистки та бізнесмена.

Як виглядає дочка Мохаммада Захура

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Мохаммад евакуював своїх дочок Арабеллу та Мірабеллу до Великобританії. Дах над головою сімейству надала саме Таня. Камалія ж приєдналася до родини приблизно через місяць, після того як евакуювала усіх своїх родичів.

Втім, співіснування в одному будинку виявилося доволі важким. Вся справа в тому, що Камалія активно висловлювалися проти росіян, а матір Тані — росіянка. Сварки відбувалися на регулярній основі, адже останній не подобалося, що артистка дозволяє собі звинувачувати всіх росіян.

При цьому сам бізнесмен якось заявив, що його колишня дружина не підтримує війну, але продовжує проживати в російській федерації. Ба більше, екс-подружжя досі підтримує зв’язок.

Як виглядає Таня Захур
Як виглядає дочка Мохаммада Захура

Нещодавно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому вперше розповіла, що через конфлікт з дочкою чоловіка була вимушена покинути її будинок та повернутися до України. При цьому Мохаммад зайняв позицію саме Тані, що сильно образило артистку.

Наступного дня Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вони з чоловіком розсталися. Пара продовжує підтримувати зв’язок заради спільних дітей. Камалія та Мохаммад активно проводять час разом, їздять на відпочинок і навіть знімаються в кліпах. Втім, конфлікт з Танею та життя окремо дало свої плоди, і пара зараз і фактично, і офіційно не разом.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.