На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова: покохала іншого і пішла з сімʼї, не роздумуючи

Свого часу розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наробило багато галасу в шоу-бізнесі. Пара розійшлася зі скандалом зі скандалом, і не без причини.

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов та продюсерка Олена Мозгова не були одруженими офіційно. І тим не менш, перебували у повноцінному шлюбі. У стосунки Олена Миколаївна вступила, будучи матір’ю. У зірки була дочка Зоя від попередніх стосунків. Музикант прийняв її як свою та щиро полюбив. Незабаром в родині з’явилася ще одна дівчинка Євгенія.

На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова

О
На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова

Сім’я здавалася щасливою. Але насправді проходила через серйозну драму. Мозгова закохалася в іншого чоловіка і одразу ж прийняли рішення, що необхідно розірвати стосунки з Олександром. Продюсерка завжди підкреслювала, що фізичної зради не було, але вона не бачила сенсу залишатися в шлюбі, якщо покохала іншого чоловіка.

Розрив важко перенесли і Пономарьов, і діти. З обʼєктом своєї закоханості Олена Мозгова так і не зійшлася. Пізніше її колишній чоловік підтвердив, що нібито людиною, яка посприяла зруйнуванню його шлюбу був продюсер Едуард Клім. Однак сама Олена даної інформації так і не підтвердила.

Девід Аксельрод пригадав, чому одружився з Оленою Мозговою
На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова

Натомість згодом у житті Мозгової з’явився чоловік, який зміг зробити її щасливою. Мова йде про співака Девіда Аксельрода, від якого Олена Миколаївна народила третю дочку. Продюсерка не збиралася заміж за свого обранця, але коли дізналася про свою вагітність, пара прийняла рішення, що необхідно узаконити стосунки.

З колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим у продюсерки взаємини постійно змінювалися. Музикант то дарував їй квіти, то осипав компліментами, то ділився недоречними коментарями.

Наприклад, декілька років тому Олександр Пономарьов вперше заявив, що насправді Олена Мозгова таки зрадила йому. У відповідь продюсерка зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій попросила колишнього назавжди її забути і обговорювати з пресою інших жінок, які були в його житті. На цей коментар Олександр так і не відповів. Втім, зірка прекрасно ладнає з падчеркою Зоєю і підтримує зв’язок з дочкою Женею.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.