Ранкові ритуали із сином: Ксенія Мішина розповіла про те, з чого починається її ранок – вакуум та вода

Ранок — це найважливіша частина дня. Саме він вирішує, як саме мине наш день. Якщо ви проспали та не встигли поснідати, то надалі все піде шкереберть.

Майже у кожної людини є свій графік дня. Насправді, немає ідеального та універсального варіанту, який підійде всім. Для когось прокинутись о 10 ранку — це форс-мажор, а для когось — запланований крок. Однак, суть одна — у кожного є свої ранкові ритуали, які допомагають тримати себе в тонусі.

Чимало зірок та популярних блогерів охоче розповідають про свої звички та правила, без яких не можуть уявити свій початок дня. Так, наприклад, екс-холостячка Ксенія Мішина привідкрила завісу свого ранку для підписників.

Фізична активність — запорука успішного дня та гарної фігури

Ксенія Мішина — це популярна українська акторка, телеведуча та учасниця шоу “Холостячка”, що транслюється на телеканалі СТБ. Завдяки своїй активній діяльності, дівчина має чималу фанбазу — більше 880 тисяч підписників в Instagram. Ксенія Мішина нерідко ділиться із прихильниками подробицями свого буденного життя.

Так, наприклад, сьогодні вона зробила коротенький екскурс своєю ранковою рутиною. Екс-холостячка розпочинає свій день з фізичних вправ. Ксенія Мішина продемонструвала техніку виконання вакууму. Ця вправа спрямована на зміцнення м’язів живота і формування тонкої талії.

Зранку Ксенія Мішина робить вакуум
Зранку Ксенія Мішина робить вакуум

Також за 10 хвилин до сніданку, телеведуча обов’язково випиває стакан теплої води. Така проста звичка є запорукою гарного метаболізму.

За 10 хвилин до сніданку - стакан теплої води
За 10 хвилин до сніданку – стакан теплої води

Крім того, корисним ранковим ритуалам Ксенія навчає свого 11-річного сина Платона. Його день також розпочинається зі стакану теплої води.

Маленький Платон також п'є воду зранку
Маленький Платон також п’є воду зранку

Не обійшла стороною дівчина сніданок. Вона віддає перевагу каші та яєчному білку з гуакамоле.

Сніданок Ксенії Мішиної
Сніданок Ксенії Мішиної

А от маленький Платон також снідає кашею, але вже з фруктами.

Сніданок Платона
Сніданок Платона

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?