У 44-річчя Ярославського Катя Велика розкрила секрет іменинника: ніжно годував її з руки і не ховав любові

Знаменитий український кулінар Володимир Ярославський святкує свій 44-й день народження. У зв'язку з цим його колеги та екс-підопічні активно вітають чоловіка зі святом.

Деякі учасники популярного кулінарного проєкту МастерЩеф отримали можливість потрапити на шоу не один раз і багато чому навчитися у суддів Володимира Ярославського, Ольги Мартиновської та Ектора Хіменеса-Браво. Серед таких учасників Катя Велика, яка неодноразово боролася за звання переможця та дуже полюбилася аудиторії.

Катя Велика незвичайно привітала Володимира Ярославського

Катя Велика незвичайно привітала Володимира Ярославського

Глядачі звикли спостерігати за взаємодією шефів та їхніх умовних учнів через екрани. Ця взаємодія включає в себе субординацію, взаємоповагу та постійне навчання. Та коли камери вимикаються, звісно, зірки мають можливість поспілкуватися у неформальній обстановці, що, на превеликий жаль, пересічному глядачу недоступно.

Тим не менш, 22 квітня Катя Велика відкрила цю завісу. Екс-учасниця проєкту оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як Володимир Ярославський годує її з руки і дивиться їй в очі. У цей час інший учасник, який виконував обов’язки так званого оператора прокоментував побачене як “любов суддів до своїх підопічних”.

Коли Володимир Ярославський почув, що автор відео звертається при цьому глядачів, то застеріг його. Мовляв, якщо відео буде оприлюднене буде не солодко. Однак, ролик потрапив в руки до Катерини, яка вирішила використати його у день народження кухаря, аби оригінально та незвичайно привітати його.

Нагадуємо, що Володимир Ярославський — успішний ресторатор та кулінар, автор багатьох кулінарних книг, шоумен, тощо. За час тривалої телевізійної кар’єри він встиг полюбитися аудиторії та стати її улюбленцем. Його активно сватають до подруги Ольги Мартиновської, однак досі чоловік, за офіційною версією, холостий і жодного разу одруженим не був.

При цьому деякі фанати схиляються до думки, що це може бути продиктовано нетрадиційною орієнтацією героя нашої статті. Однак Володимир Ярославський даної інформації не підтверджує. Чоловік веде закритий образ життя і з аудиторією спілкується здебільшого на професійні теми.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.