Зірка 1+1 Марічка Падалко показала своїх доньок від захисника Єгора Соболєва – до України не повертаються?

Зіркова ведуча країни Марічка Падалко показала ексклюзивні кадри зі своїми доньками від захисника Єгора Соболєва. З початком повномасштабної війни в Україні, дівчатка перебувають у Празі.

Діти – квіти життя, тому люблячі батьки зроблять все, аби захистити своїх єдиних нащадків від потенційної небезпеки. Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої Батьківщини, Марічка залишилася в Києві зі своїм сином Михайлом, а його сестричок було вирішено відправити за кордон.

Чоловік відомої телеведучої з перших днів боронить Україну, наближуючи її, до заповітної перемоги й зрідка приїжджає додому до власної родини. Марічка до останнього не хотіла вірити, що може розпочатися війна, тому до 24 лютого подружжя сварилося на тлі цієї теми.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Зірка вдячна долі, що всі її близькі живі та здорові, але не може терпіти тишу, яка панує вдома. За словами Падалко, кожен дзвінок від чоловіка, доньок та інших близьких – найцінніше, що вона має, але мріє, щоб всі п’ятеро членів родини знову зібралися за одним прекрасним, сімейним колом без всіх турбот та переживань.

Як зайнята людина, мати трьох дітей, завжди мріяла про спокій й тишу, але зараз для неї ця атмосфера вдома стала найжахливішою, адже не вистачає всіх коханих людей поруч.

Марічка Падалко показала своїх доньок

У своєму блозі соціальної мережі Instagram, жінка продемонструвала, як зараз виглядають її донечки – Марія та Катерина від чоловіка Єгора Соболєва. З дівчатками, Марічка бачиться тільки тоді, коли вони зрідка приїжджають, або ж сама вирішує навідатися до дітей.

У дописі підняла важливу тему про підтримку та захист, який необхідний усім жінкам. Тому, зі своїми дітьми провела бесіду про важливість власних кордонів, особливо, коли немає поруч батьків. Сучасна молодь ставиться до цього питання уважніше, але це доволі складний процес в житті, який треба знати, як правильно реалізовувати на практиці.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.