Зірка “Танців з зірками” та “Будиночка на щастя” Костянтин Войтенко розсекретив нову обраницю після розлучення

Костянтин Войтенко відомий український актор, який став популярним завдяки серіалам "Коли ми вдома" та "Будиночок на щастя", а також через участь у шоу "Танці з зірками".

Життя Костянтина завжди було цікаве його прихильникам, оскільки він відомий, молодий та досить успішний чоловік. Але про своє особисте Костя не надто відверто говорив. Навіть далеко не всі знали, що він одружений та має дитину. Але коли Войтенко брав участь у головному шоу 1+1 “Танці з зірками” він досить відверто розповідав про своє особисте життя.

Костянтин Войтенко

Так, на проєкті актор розповів про своє нелегке життя, бо саме в той період він мав конфлікт зі своєю тодішньою дружиною, яка, до речі також є творчою особистістю. Можливо саме через це  у пари й виникали конфлікти та сварки. Хоча пара жила разом 7 років і виховували донечку Емілію. Але, як вже всім відомо, діти не рятують погані стосунки між батьками. Тому, в певний момент після довгих намагань Кості примиритися, все ж таки пара прийняла рішення розлучитися. Це відбулося у жовтні 2022 року.

Досить довго Костянтин відходив від трагедії в особистому житті та поринув у роботу з головою, він навіть встиг побути режисером та продюсером, а не просто актором. А також, У Войтенко за останній рік відбулися й зміни в особистому житті.

Річ в тому, що зовсім нещодавно Костянтин на своїй сторінці у соціальній мережі instagram оголосив про нові стосунки. І його нова дівчина це українська дизайнерка одягу Наталія Камінська.

Костя на всю Україну зізнався у коханні до своєї обраниці й показав, що навіть після розлучення та під час війни люди можуть знаходити справжнє кохання та будувати спільне майбутнє попри важкі часи та своє минуле.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.